Εντυπωσιάζει η «Κλεμμένη ζωή»!

08.11.2007
Είναι από εκείνες τις σειρές της νέας σεζόν που έχουν «κλέψει» την καρδιά πολλών φανατικών τηλεθεατών ερωτικών θρίλερ. Και σίγουρα εκείνη η σειρά που «βούλιαξε» το μεγαλεπήβολο «Στους 31 δρόμους» του Mega με τη Σοφία Καρβέλα.

Είναι από εκείνες τις σειρές της νέας σεζόν που έχουν «κλέψει» την καρδιά πολλών φανατικών τηλεθεατών ερωτικών θρίλερ. Και σίγουρα εκείνη η σειρά που «βούλιαξε» το μεγαλεπήβολο «Στους 31 δρόμους» του Mega με τη Σοφία Καρβέλα.

Σήμερα οι φήμες που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για μεταφορά της εν λόγω σειράς σε άλλη μέρα ή, ακόμη, εξετάζεται και το ακραίο ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η ερωτική ιστορία ανάμεσα στη Σοφία Καρβέλα και τον Ανδρέα Γεωργίου σε πολύ λιγότερα επεισόδια απ αυτά που προβλέπονταν αρχικά.

Από τις τέσσερις φορές της τηλεοπτικής τους αναμέτρησης (και τα δύο προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 23.00), τις τρεις τελευταίες η πολύ ακριβή παραγωγή «Στους 31 δρόμους» βρίσκεται πολύ πιο κάτω σε νούμερα τηλεθέασης από την ερωτική σειρά με τη Ρένια Λουιζίδου και τον Αιμίλιο Χειλάκη. Σημειώνουμε, πάντως, ότι από τη Δευτέρα στην ώρα και μέρα προβολής του σίριαλ «31 δρόμοι» προβάλλεται η σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου «Safe sex».

Πάρτι για να το γιορτάσουν
Μια γεύση από «κλεμμένη ζωή» πήραν οι εκπρόσωποι του Τύπου πριν από λίγες ημέρες σε μια φιλική συνάντηση με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του ερωτικού θρίλερ του ΑΝΤ1.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Διόνυσο, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς. Οι συντελεστές της σειράς μίλησαν για τις εντυπώσεις τους, ενώ δεν δίστασαν να αποκαλύψουν και πώς θα εξελιχθεί η πλοκή στα επόμενα επεισόδια. Η Ρένια Λουιζίδου τόνισε ότι «ο Νίκος (Αιμίλιος Χειλάκης) είναι ο έρωτας της ζωής της Χριστίνας, γι αυτό κι έχει εμμονή για εκείνον. Έτσι, θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια να νοικιάζει ένα σπίτι απέναντι από το σπίτι του Νίκου και να τους παρακολουθεί. Από εκεί και πέρα ξεκινάει το θρίλερ που θα σας κρατήσει καθηλωμένους». Από την πλευρά του ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε ότι «οι ηθοποιοί λέμε μια ιστορία. Είμαστε επαγγελματίες παραμυθάδες. Στην προκειμένη περίπτωση αφηγούμαστε μια ακραία περίπτωση έρωτα. Οι ήρωες είναι ανταγωνιστικοί, επιθετικοί, μυστηριώδεις, φορτισμένοι σκοτεινά».

Η συνέχεια, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, προμηνύεται «καυτή» επί της οθόνης!