Θα προκαλέσουν ντόρο!

31.05.2007
Μπορεί οι τηλεοπτικές τους σειρές φέτος να μη γνώρισαν την επιτυχία άλλων ετών, ο Μανούσος Μανουσάκης και η Κάκια Ιγερινού όμως δεν το βάζουν κάτω.

Ένας «φάρος» θα του φωτίσει
Μπορεί οι τηλεοπτικές τους σειρές φέτος να μη γνώρισαν την επιτυχία άλλων ετών, ο Μανούσος Μανουσάκης και η Κάκια Ιγερινού όμως δεν το βάζουν κάτω. Αντίθετα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνυπογραφούν τη σειρά με τίτλο «Ο φάρος», που θα μεταδοθεί τη νέα σεζόν από τον ΑΝΤ1.

Η πρώτη τους συνεργασία έγινε πέρυσι με την τηλεταινία «Ένας ξένος ανάμεσά μας» και από τότε τόσο ο σκηνοθέτης όσο και η σεναριογράφος εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανταμώσουν ξανά επαγγελματικά. «Ο Μανούσος είναι ένας έφηβος που μπορεί να ζωντανέψει πολλές ιδέες. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που θα δουλέψουμε και πάλι μαζί», μας είπε η Κάκια Ιγερινού.

Θέμα της σειράς είναι η προσπάθεια ενός νεαρού να σώσει μια γυναίκα και το παιδί της όταν εκείνη βρίσκεται εγκαταλελειμμένη σ’ έναν απομακρυσμένο φάρο μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας μεγάλος έρωτας, αλλά όλα ανατρέπονται όταν ο σύντροφός της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατηγορούμενος για μια μεγάλη απάτη, εμφανίζεται και τη διεκδικεί.

Επιστρέφει ο Μάκης;
Την επιστροφή του στο γυαλί ψιθυρίζεται πως ετοιμάζει ο Μάκης Πουνέντης και φυσικά στο κανάλι του Αμαρουσίου. Βέβαια, η τελευταία του προσπάθεια με τους «Σπιτόγατους» και τη Νίκη Κάρτσωνα στο πλευρό του δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη, καθώς η εκπομπή του σαββατοκύριακου κόπηκε στα μέσα της σεζόν. Όσον αφορά το concept της εκπομπής και σε ποια ζώνη θα μεταδίδεται, αν όλα τελικά πάνε καλά, ακόμη δεν έχει καθοριστεί.

Η Λίλιαν αποκαλύπτεται
Όσο έπαιξε με την εγκυμοσύνη της έπαιξε η Λίλιαν, η Άριελ Κωνσταντινίδου δηλαδή στη «Μαρία την άσχημη». Η πλεκτάνη της θα αποκαλυφθεί σύντομα και μάλιστα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Λίγες μέρες αφότου ο Δημήτρης (Χρήστος Πλαϊνης) θα της κάνει πρόταση γάμου.

Τα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς κρύβουν πολλές εκπλήξεις, καθώς σύντομα ο Αλέξης (Άνθιμος Ανανιάδης) θα θορυβηθεί από την εμφάνιση του Νικόλα (Φώτης Σπύρου) και θα αρχίσει να φλερτάρει τη Μαρία (Αγγελική Δαλιάνη) για να μη χάσει την εταιρεία του.

Νέα πρόσωπα στον Αlpha
Ενός άντρα μύριοι έπονται στον Alpha. Και ο λόγος, βέβαια, για τον πρώην ισχυρό άντρα της ΕΡΤ Γιώργο Χουλιάρα, ο οποίος ανέλαβε τη γενική διεύθυνση τηλεόρασης του σταθμού. Μετά την έλευσή του ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο κανάλι της Κάντζας και η αρχή έγινε, εκτός από τη συνεργασία με τον Νίκο Αλιάγα, και με την είσοδο της Ισαμπέλας Σασλόγλου στη θέση της διευθύντριας προγράμματος του σταθμού. Η κ. Σασλόγλου θα σχεδιάσει μαζί με τους συνεργάτες του σταθμού τη νέα πρόταση προγράμματος τους καναλιού. Αλλαγές, όμως, θα γίνουν σύντομα και στον ενημερωτικό τομέα του Αlpha.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επιστρέφει τελικά στο προηγούμενο τηλεοπτικό του σπίτι,τον ΑΝΤ1, και τη θέση του στην παρουσίαση ειδήσεων από τον Ιούνιο θα αναλάβει ο Χρήστος Βασιλόπουλος.