Αν μ' αγαπάς

16.04.2007
Συνταρακτικές εξελίξεις με μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια και αναστατώνουν τους ήρωες έρχονται στα επόμενα επεισόδια της πολύ πετυχημένης αισθηματικής σειράς του Alpha «Αν μ αγαπάς».

Η πλοκή εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και η ιστορία που ακολουθεί έχει ως κεντρικό πρόσωπο την Κατερίνα (Σταυριάνα Πανδή). Εκείνη έχει ήδη εξαφανιστεί στην επαρχία, μετά το ένταλμα σύλληψης που βγήκε εναντίον της. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του πατέρα της, που την κατηγορεί ότι αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει.

Η αλήθεια στη φόρα
Τι γίνεται όμως και η Κατερίνα αποφασίζει τελικά να επιστρέψει στην Αθήνα; Βλέπει στην τηλεόραση πως η πραγματική της μητέρα, η Δέσποινα (Γιώτα Φέστα), την καλεί να γυρίσει και να παραδοθεί κι έτσι αποφασίζει να βγει από την κρυψώνα της. Γυρίζει στην Αθήνα και βρίσκει τη μητέρα της. Συγχρόνως όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Ενώ πηγαίνει να παραδοθεί, μαθαίνει ότι ο θετός της πατέρας, ο Δημήτρης Μάρνης (Στάθης Ψάλτης), ομολόγησε ότι όλα όσα είχε πει γι αυτήν ήταν ψέματα. Εκείνος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας των πυροβολισμών από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Η Κατερίνα αποφασίζει να εκπληρώσει την επιθυμία του και τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει. Με την ομολογία του θετού πατέρα της Κατερίνας κλείνει ο φαύλος κύκλος του παρελθόντος. Λίγο πριν ο Δημήτρης Μάρνης πεθάνει η Κατερίνα του δίνει συγχώρεση και αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά.

Λύνεται μια παρεξήγηση
Ο Μάρκος (Νίκος Ψαρράς) ανακαλύπτει ένα βιβλιάριο καταθέσεων της Κατερίνας, τα χρήματα του οποίου πηγαίνουν στο παιδί που επισκέπτεται η ίδια στο ίδρυμα. Η σχέση τους περνάει κρίση, καθώς εκείνος υποψιάζεται ότι είναι παιδί της, αλλά μετά από εξηγήσεις και πολλές αλήθειες η παρεξήγηση λύνεται. Παρ όλα αυτά όμως, η Κατερίνα αρχικά δεν συμφωνεί στην πρότασή του να συζήσουν, αλλά μετά από πιέσεις δέχεται. Αυτό θα τη φέρει αντιμέτωπη με μια νέα κατάσταση, καθώς ανακαλύπτει ότι κάποιοι εκβιάζουν τον Μάρκο και αρχίζει να του ζητά εξηγήσεις για το παρελθόν του.

Παράλληλα, ο κλοιός γύρω από τη Βέρα (Ευτυχία Γιακουμή) αρχίζει να σφίγγει, καθώς κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ο ύποπτος ρόλος της στην ιστορία με τις απειλές κατά της Κατερίνας. Ο Χάρης (Νίκος Γαλανός) τη διώχνει από την κλινική, αλλά εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Η Σοφία (Λουκία Πιστιόλα) την παίρνει και φεύγουν στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα. Την ίδια στιγμή η Νάνσυ (Λίλυ Τσεσματζόγλου) επιστρέφει σε άθλια κατάσταση και προκαλεί μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Πάρη (Κωνσταντίνος Λάγκος) και την Αιμιλία (Ταμίλα Κουλίεβα).