Ευλαμπία Ρέβη: Πώς γίνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά κακός για μια επαγγελματική απόφαση;

Ευλαμπία Ρέβη: Πώς γίνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά κακός για μια επαγγελματική απόφαση;
Εσείς στη θέση της θα λέγατε όχι;

Το επίπεδο της, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της η παρουσιάστρια –τα τελευταία χρόνια- και ρεπόρτερ τα πολλά προηγούμενα, Ευλαμπία Ρέβη το έχει δείξει προ πολλού και στο πεζοδρόμιο.

Σίγουρα δεν μεταλλάχτηκε περνώντας στη θέση της παρουσίασης σε ένα στούντιο και το απέδειξε και στις πρόσφατες φωτιές στην Αττική που βγήκε ξανά στο ρεπορτάζ για να ενισχύσει τον σταθμό που εργαζόταν μέχρι χθες.

Έχοντας δουλέψει κι εμείς στον ίδιο σταθμό τη χρονιά που μας πέρασε μπορούμε να υπογράψουμε για την ευγένειά της, το πόσο δουλευταρού είναι, πόσο πρόθυμη και πόσο καλό παιδί.

Γιατί την έχουμε δει με τα μάτια μας να μπαίνει στο κανάλι στις 9 το πρωί και να φεύγει στις 3 τη νύχτα κάνοντας η ίδια, τόσο ρεπορτάζ, όσο και μοντάζ για την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Σπύρο Χαριτάτο στο Open.

Και ξαφνικά δέχεται μια πρόταση για κάτι που την ενδιαφέρει πολύ, ακριβώς όπως δεν είχε τολμήσει ούτε να το ονειρευτεί και σε ένα κανάλι που προσφέρει μια σιγουριά, όταν εκεί που βρίσκεται όλο το καλοκαίρι οι φήμες αλλαγών διαδέχονται η μία την άλλη για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς αλλά και για τα πρόσωπα που το στελεχώνουν.

Δεν την πήρε την απόφαση αυτή ελαφρά τη καρδία η Ευλαμπία. Δεν είναι τέτοιο παιδί. Ήξερε τις επιπτώσεις του να φύγει λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα και γι’ αυτό οι πρώτοι και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους συζήτησε ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που πολύ σωστά αναφέρει το Zappit ότι δεν αντέδρασαν άσχημα και συμφώνησαν πως πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνη σε όλα τα επίπεδα.

Οι πληροφορίες του zappit που λένε πως ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, αντέδρασε θετικά στην επιλογή που έκανε η συμπαρουσιάστριά του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο της επαγγελματικό βήμα, είναι απόλυτα σωστές.

No hard feelings δηλαδή καθώς ζούμε σε ελεύθερη αγορά και κάθε επαγγελματίας είναι επίσης ελεύθερος να επιλέξει αυτό που θεωρεί καλύτερο για εκείνον. Κι όσοι κουνάνε το δάχτυλο καλό θα ήταν να αναρωτηθούν και να απαντήσουν με ειλικρίνεια, αν τους δινόταν μια ανάλογη ευκαιρία οι ίδιοι τι θα έκαναν;

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2024 - 17:32