Power of Love: Δε θα πιστεύετε τι πήγε στραβά στο ραντεβού Αργύρη-Νίκης στον Βόσπορο

09.07.2024
Power of Love: Δε θα πιστεύετε τι πήγε στραβά στο ραντεβού Αργύρη-Νίκης στον Βόσπορο
Αυτό το ραντεβού είχε τις προδιαγραφές να είναι ιδανικό

Τι ωραιότερο και πιο ρομαντικό από μια κρουαζιέρα για δύο στον μαγευτικό Βόσπορο κανονισμένη με σούπερ προδιαγραφές από το Power of Love. Θα περίμενε κανείς πως θα ήταν η αρχή για κάτι ίσως πιο intimate ανάμεσα στην 25χρονη Νίκη Παυλίδου και τον 29χρονο Αργύρη Αβραμιώτη.

Και όλα πήγαιναν μια χαρά στο ξεκίνημα. Οι δυο τους φάνηκαν να έρχονται πολύ κοντά έκαναν πολλές συζητήσεις ανακαλύπτοντας πράγματα ο ένας για τον άλλον και έδειχναν να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Μέχρι που ήρθαν τα φρούτα. Που το κακό θα αναρωτηθείτε και δίκιο θα έχετε αλλά έφτανε μια κίνηση του Αργύρη για να κάνει τη Νίκη ε, λιγάκι τούρμπο. Βλέπετε ο νεαρός μπάρμαν από το Λασίθι τρώγοντας ένα φρούτο έφτυσε το κουκούτσι στην παλάμη του και το πέταξε στον Βόσπορο.

Σοκ για την Νίκη που αμέσως του δήλωσε πως δεν έχει χειρότερο. Το είχε πει εξάλλου και όταν την πρωτογνωρίσαμε πως θεωρεί την ομορφιά υποκειμενική και ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θέλει να είναι πιστός, ευγενικός και να την κάνει να γελάει. Σημαντικό για εκείνη είναι επίσης η συμπεριφορά του προς τους άλλους ανθρώπους και τα ζώα.
Ευτυχώς δηλαδή που το κουκούτσι δεν χτύπησε κανέναν γλάρο γιατί ακόμα θα τον έψελνε.

Κι εκείνος από την πλευρά του έχει δηλώσει πως αε μία γυναίκα δεν του αρέσει η γκρίνια και η ζήλια. Δε συγχωρεί την απιστία, δε θέλει την υποκρισία και την ψευτιά και δεν αντέχει τις φωνές. Απολαμβάνει να φλερτάρει από κοντά και πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά.

Χμμμμ καλά θα πάει αυτό. Πάντως ο Αργύρης αργότερα φάνηκε να κατάλαβε το λάθος του και προσπάθησε να το δικαιολογήσει. Και παρά το ευτράπελο και οι δύο δήλωσαν πως ήταν ένα πολύ ωραίο πρώτο ραντεβού.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 03:00