Σασμός: Η Θοδώρα και ο Πετρής ξανά μαζί - Ο ρόλος του Άκη Πετρετζίκη στη χαρούμενη συνάντηση

27.05.2022
Σασμός: Η Θοδώρα και ο Πετρής ξανά μαζί - Ο ρόλος του Άκη Πετρετζίκη στη χαρούμενη συνάντηση
Οι δρόμοι του Κώστα Νικούλι και της Δανάης Παππα χώρισαν -τουλάχιστον τηλεοπτικά- όταν ο Πετρής, που ενσάρκωνε εκείνος, σκοτώθηκε και εγκατέλειψε τον Σασμό, όπου συμπρωταγωνιστούσαν και οι δύο ηθοποιοί. Να, όμως, που θα τους ξαναδούμε μαζί, σε άλλους ρόλους, όμως, μέσα στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη. Και δεν θα είναι μόνοι!

Όπως μας ενημερώνει ο Alpha o Άκης Πετρετζίκης φέρνει το «Σασμό» στο «Kitchen Lab» αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου, σε ένα ειδικό επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στην συμφιλίωση, και μάλιστα όχι σε οποιαδήποτε συμφιλίωση αλλά σε μια συμφιλίωση κρητική, έναν «Σασμό».

Ο δημοφιλής σεφ προσκαλεί στην κουζίνα του τον Κώστα Νικούλι, τη Δανάη Παππά αλλά όχι μόνο. Μαζί τους και ακόμη ένα ζευγάρι που κάποια στιγμή είχε πολλά να χωρίσει, και ολόγος για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και την Ευγενία Σαμαρά, τις τηλεοπτικές Στέλλα και Αργυρώ, με άλλα λόγια.

Οι κρητικοί λένε πως για να κάνεις ένα σασμό πρέπει να φέρεις τους ανθρώπους κοντά, έτσι και ο Άκης ετοιμάζει ένα τραπέζι και φέρνει αυτά τα τέσσερα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα για να μαγειρέψουν όλοι μαζί.

Συγκεκριμένα, ο Άκης μαγειρεύει μυζηθροπιτάκια Λασιθίου παρέα με την Χριστίνα και την Ευγενία, ενώ με τη Δανάη και τον Κώστα ετοιμάζει το κυρίως γεύμα, μία καταπληκτική κρητική σπεσιαλιτέ, μια κρεατότουρτα!

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, Σασμός Kitchen Lab, στον Alpha στις 16:40