Σασμός: Ο Γεράσιμος κάνει κάτι που εξοργίζει τη Στέλλα -κι εμείς έχουμε μείνει με την απορία

23.05.2022
Σασμός: Ο Γεράσιμος κάνει κάτι που εξοργίζει τη Στέλλα -κι εμείς έχουμε μείνει με την απορία
Νέα εβδομάδα ξεκινά, νέα επεισόδια και για τον Σασμό με τον Σταύρο να αναρωτιέται σαφώς αν έκαναν καλά και μετακόμισαν στην Κρήτη, την Αργυρώ να μαλακώνει απέναντι στον Αστέρη και τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον Μαθιό ξανά!

Στο πρώτο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας για τη δημοφιλή σειρά του Alpha βλέπουμε τον φάκελο για τη δολοφονία του Στεφανή να ανοίγει ξανά. Λίγο πριν πεθάνει ο Αμερικάνος εξομολογείται ότι δεν τον σκότωσε εκείνος και ένας απρόσμενος μάρτυρας θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση. Ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και μαζί με εκείνον και η μητέρα του που προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Εκτός από τον Μαθιό, όμως, σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Μανόλης ο οποίος βλέπει τον χειρότερό του εφιάλτη να ξαναζωντανεύει. Νόμιζε ότι είχε γλιτώσει από την αλήθεια που κρύβει, όμως να που αυτή έρχεται να τον στοιχειώσει ξανά. Και έχει και τον Αντώνη που τον πιέζει -εμμέσως, πλην σαφώς- να ανοίξει το στόμα του!

Στο μεταξύ, η Βασιλική είναι θυμωμένη με τον Μαθιό επειδή εκείνος ανακατεύτηκε στο θέμα της δουλειάς της και του το λέει τη στιγμή που λαμβάνει τηλέφωνο από τον αστυνόμο που της ζητά να τον συναντήσει στο τμήμα. Ο Μαθιός βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες του να πλησιάζουν!

Στα υπόλοιπα "μέτωπα", βλέπουμε τον Σταύρο να αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις ως προς το αν έκαναν καλά και μετακόμισαν στην Κρήτη καθώς βλέπει την Αργυρώ να αλλάζει στάση απέναντι σε όλα και νιώθει το "φάντασμα" του Αστέρη πανταχού παρόν (και μάλλον, όχι μόνο το φάντασμά του!)

Όσο για το νέο love story της σειράς που το χάσαμε πριν καλά καλά το βρούμε, τον Γεράσιμο με τη Στέλλα δηλαδή, η αλήθεια είναι ότι μας άφησε με μια απορία.. .

Την τελευταία φορά που είδαμε το ζεύγος ήταν όταν οι δυο τους αφέθηκαν σε μια νύχτα πάθους από την οποία περιμέναμε ότι θα έχουμε εξελίξεις, καθώς θεωρούσαμε ότι ήταν αδύνατο η κοπέλα να μην έχει δει το τατουάζ του Μάκη και άρα να κάνει τη σύνδεση με τον γιο του Καραπάνου. Κάτι τέτοιο, όμως, όχι μόνο δεν έγινε αλλά έχουμε ήδη δει τον Γεράσιμο να κυνηγά τη Στέλλα και εκείνη να μην ανταποκρίνεται.

Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα θα τον δούμε να κάνει μία κίνηση που θα εξοργίσει τη νεαρή δικηγόρο η οποία θα τον δει "φάντη μπαστούνι" μέσα στο ίδιο της το σπίτι μαζί με τους γονείς της.

Για να δούμε.. Μήπως σήμερα πάρουμε κάποιες απαντήσεις στις απορίες μας.