Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης και η Κορίνα ζουν τον ερωτά τους, όμως μέγας κίνδυνος παραμονεύει

23.05.2022
Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης και η Κορίνα ζουν τον ερωτά τους, όμως μέγας κίνδυνος παραμονεύει
Με νέα επεισόδια ξεκινά αυτή η εβδομάδα και καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την οριστική "αυλαία" της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Το επεισόδιο της Δευτέρας θα ασχοληθεί πολύ με τη σχέση του Μπάμπη και της Κορίνας η οποία ανθίζει παρά τα προβλήματα παραμονεύουν -και είναι σοβαρά. Ο Ακύλας έχει μάθει για τους δυο τους και το νέο δεν του αρέσει καθόλου. Σκοπεύει, μάλιστα, να τους δώσει ένα γερό μάθημα. Αντιμετωπίζει ο ίδιος τον Μπάμπη, στον οποίο τρίζει τα δόντια και αναθέτει στους "φουσκωτούς" του να τον ξυλοφορτώσουν για να του δώσουν ένα μάθημα.

Οι δυο ερωτευμένοι θα τρομάξουν, αλλά δεν θα το βάλουν κάτω και, σύμφωνα με τα spoilers, όχι μόνο δεν θα πτοηθούν αλλά θα αποφασίσουν να "κλεφτούν" μη δίνοντας λογαριασμό σε κανέναν. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος ο Μελέτης θα τους βοηθήσει! Θα το δούμε κι αυτό!!

Ως προς τα υπόλοιπα μέτωπα, ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια της Ρένας, καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου, ενώ ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν τονίζοντας πόσο επικίνδυνο είναι.

Ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο και το χωριό συγκεντρώνεται, ξανά, για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα. Ο Λάμπρος με την Ελένη, όμως, παίρνουν μια απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους.