Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα σειρά έρχεται με άλλο όνομα τελικά - Το trailer είναι ό,τι περίμενες κι ακόμη παραπάνω

09.05.2022
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα σειρά έρχεται με άλλο όνομα τελικά - Το trailer είναι ό,τι περίμενες κι ακόμη παραπάνω
"Δάσκαλο" περιμέναμε, "Maestro" μας έρχεται. Η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα σημάνει και την επιστροφή του στο Mega ύστερα από 11 χρόνια έρχεται τον Οκτώβρη τελικά και με άλλο όνομα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το "Maestro" (και ουχί ο "Δάσκαλος" όπως γνωρίζαμε ως τώρα) θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Mega.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα εννιά επεισοδίων που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, "μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση", όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά.

Η σειρά γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε -εκτός από τον δημιουργό που, όπως συνηθίζει, πρωταγωνιστεί σε όλες τις σειρές του- τη Κλέλια Ανδριολάτου, τη Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδού, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Γιάννη Τσορτέκη, τη Χαρούλα Αλεξίου (!), τη Μαρίσα Τριανταφυλλίδού, τον Ορέστη Χαλικά, τον Γιώργο Μπένο, τον Δημήτρη Κίτσο, τη Σάντρα Σαραφάνοβα, την Τόνια Μαράκη και τον Γιώργο Μπινιάρη.

Όσο για την υπόθεση; Το σενάριο ακολουθεί τον Ορέστη, έναν νέο δάσκαλο μουσικής ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της και πολύ σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Μέχρι τώρα είχαμε δει εικόνες μέσα από τα social media των συντελεστών όμως τώρα έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένο teaser -και το ομολογούμε... έχουμε ενθουσιαστεί. Είναι ό,τι περιμέναμε και ακόμη παραπάνω. Από τη μουσική υπόκρουση (μαέστρος σ' αυτά ο Παπακαλιάτης), από τη φωτογραφία, τη σκηνογραφία, τις ανατροπές... Ιδού και μετράμε αντίστροφα:

Maestro | Teaser from MEGA TV on Vimeo.