Σασμός: Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος κάνουν τεστ DNA και το Twitter βρήκε τροφή για τρολάρισμα

06.05.2022
Σασμός: Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος κάνουν τεστ DNA και το Twitter βρήκε τροφή για τρολάρισμα
Οι εξελίξεις "τρέχουν" στον Σασμό και βλέπουμε ξανά στο προσκήνιο τις σχέσεις του αγαπημένου ζεύγους που βρίσκεται ενώπιων μίας ακόμη σοβαρής δοκιμασίας.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, ο Μαθιός αποκάλυψε ότι παντρεύονται με τη Βασιλική και οι δυο τους είναι πια ελεύθεροι να εμφανίζονται μαζί χωρίς να κρύβονται. Έλα όμως που η χαρά τους δεν κράτησε πολύ αφού η σχέση που είχαν πριν από τον γάμο με τον Στεφανή έγινε γνωστή και οι εικασίες για την πατρότητα του Νικηφόρου ήρθαν πολύ γρήγορα. Τίνος γιος είναι, τελικά, ο Νικηφόρος.

Το παιδί θα ακούσει να γίνεται κουβέντα πίσω από την πλάτη του και θα αντιδράσει με τη Βασιλίκη (που μέχρι εκείνη τη στιγμή ούτε και της είχε περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο... έστω!) να αποφασίζει να κάνει τελικά τεστ DNA ώστε να φανεί η αλήθεια.

Οι φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι τουιτεράδες τις περιποιήθηκαν δεόντως!

Κατά τα άλλα, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δουμε και τις εξελίξεις στο θέμα της Αργυρώς και του Αστέρη των οποίων η συνάντηση τους έχει ταράξει αμφότερους. Από την πίεση των καταστάσεων και τις συμβουλές της μητέρας της η Αργυρώ αποφασίζει να μην συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη και να βάλει τελεία στην ιστορια με τους Σταματάκηδες -τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο, γιατί το άλλο, αυτό του γιού της παραμένει ανοιχτό.

Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή και ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνοντας δουλειά, αλλά η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πως έχει προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό του Άγγελου.