Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντήθηκαν και η ένταση ξεπέρασε όλα τα αναμενόμενα

05.05.2022
Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντήθηκαν και η ένταση ξεπέρασε όλα τα αναμενόμενα
Το επεισόδιο που περίμεναν οι φανς του Σασμού έφτασε και το Twitter ξεσπάθωσε με τη χημεία των δύο ηθοποιών, που είναι, πραγματικά, εκκρηκτική. "Να μην ξέρεις αν θα πέσει φιλί ή σφαλιάρα", γράφουν οι χρήστες και... λίγα λένε!

Ο Αστέρης πήγε στα Ιωάννινα και βρήκε την Αργυρώ η οποία δεν ήθελε να του μιλήσει με τίποτα -ή, έστω, έτσι είπε! Ο τρόπος με τον οποίο ερμήνευσαν τη σκηνή αυτή ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη «έβαλε φωτιά» στη μικρή οθόνη ενώ είναι εμφανές ότι το μυαλό δεν ορίζει την καρδιά. Η σκηνή στο trailer για το επόμενο επεισόδιο όπου βλέπουμε τους δύο τους με τον μικρό Πετρή σαν οικογένεια (προφανώς σε όνειρο του Αστέρη) τρέλανε επίσης τους φανς.

Ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχόλια των τουιτεράδων που εμπνεύστηκαν από τη "σκηνάρα" όπως τη χαρακτήρισαν στο σύνολό τους, τη στιγμή που ο Σασμός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για έναν άλλο, τελείως διαφορετικό λόγο, τις τελευταίες ώρες.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του καθώς πρόκειται να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για βιασμό για τον οποίο τον καταγγέλει ηθοποιός και έτσι θέλησε να προστατεύσει τη σειρά, τους συντελεστές, την παραγωγή και το κανάλι από την όποια σύνδεση.