Survivor: Η αποχώρηση του Ανδρέα, η "σφαγή" Σοφιάννας και Ασημίνας - Το Twitter ψηφίζει το νέο τοξικό δίδυμο

24.03.2022
Survivor: Η αποχώρηση του Ανδρέα, η "σφαγή" Σοφιάννας και Ασημίνας - Το Twitter ψηφίζει το νέο τοξικό δίδυμο
Τεράστια ένταση στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και, σίγουρα, αναμένεται συνέχεια.

Τελικά, μεταξύ των Τάκη, Σπύρου, Μυριέλλας και Ανδρέα που ήταν προτεινόμενοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα το κοινό επέλεξε να στείλει στο σπίτι το τον τελευταίο στον οποίο, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter στοίχησε το γεγονός ότι δεν έκανε ριάλιτι!

Η στιγμή της ανακοίνωσης ήταν αρκετά συγκινητική καθώς η Μαίη, με την οποία ο Ανδρέας είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα στενή σχέση στο παιχνίδι, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της.

Μία φιλία που "τσάκισε" για τα καλά

Πέρα από την αποχώρηση, όμως, το επεισόδιο αυτό ήταν γεμάτο εντάσεις και διαπληκτισμούς που έφτασαν στα άκρα, ειδικά για δυο κορίτσια που μέχρι πρότινος ήταν οι καλύτερες φίλες. Ο λόγος για τη Σοφιάννα και την Ασημίνα οι οποίες αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Η ένταση ξεκίνησε από τον αγωνιστικό στοίβο όμως μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Σοφιάννα ότι on camera είναι αλλιώς και off camera αλλιώς

Με τη σειρά της η Σοφιάννα απάντησε με νόημα και οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους ενώ η παίκτρια των Μπλε συμβούλεψε των Ασημίνα να κάτσει να σκεφτεί όλα όσα έχουν περάσει μαζί και όλα όσα έχουν συζητήσει μεταξύ τους και να θυμηθεί «τι εστί Σοφιάννα και Ασημίνα».

Η όποια φιλία τους μάλλον θεωρείται παρελθόν, οριστικά!

Στον απόηχο της σύγκρουσης αυτής, πάντως, είχαμε και μία ένταση στο Twitter όπου οι χρήστες "βάπτισαν" το δίδυμο Ναυσικάς, Ασημίνας ως το πιο τοξικό ever. Ιδού μερικά σχετικά "χτυπήματα" και αναμένεται η συνέχεια.