Σασμός: Η αντίδραση του Νικηφόρου στη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό, η παπαδιά-είδωλο και ο... Παπακαλιάτης

23.03.2022
Σασμός: Η αντίδραση του Νικηφόρου στη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό, η παπαδιά-είδωλο και ο... Παπακαλιάτης
Ο Μαθιός αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι αγαπά τη Βασιλική, ζητώντας, στην ουσία την ευχή του. Τι θα συμβεί αναμένεται, όμως στο Twitter αντέδρασαν ήδη και μερικά σχόλια ήταν... επικά. Την "τιμητική" της μετά το χθεσινό επεισόδιο είχε και η αγαπημένη παπαδιά ενώ η αναφορά στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μας "γονάτισε".

Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα" που είδαμε χθες το βράδυ (22/3/2022) την ώρα που προβλήθηκε το επεισόδιο. "Επίτημος καλεσμένος" των τουιτεράδων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος έχει μακρά τηλεοπτική ιστορία με παρόμοιους έρωτες και τρίγωνα!

Σε συνέχεια της όλης εξέλιξης, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Νικηφόρο να συναντά την Καλλιόπη ζητώντας την άποψή της επί του φλέγοντος ζητήματος και εκείνη να κρατά μία αναπάντεχη στάση που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό.

Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο και το ζήτημα είναι αν εκείνος δεχτεί. Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην Καλλιόπη για να συζητήσει για την αποκάλυψη της σχέσης της μητέρας του με τον Μαθιό, ενώ μιλάει με τον Μανόλη για το ίδιο θέμα.

Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.