Σασμός Spoiler: Η Στέλλα και ο Μάκης το νέο ζευγάρι της σειράς

17.03.2022
Σασμός Spoiler: Η Στέλλα και ο Μάκης το νέο ζευγάρι της σειράς
Το σενάριο λέγεται ότι θα φέρει τους δυο νέους μαζί σε πολύ λίγο καιρό. Μένει μόνο να δούμε αν η χημεία που φανταζόμαστε ότι θα έχουν μεταξύ τους θα είναι, όντως, τόσο καλή!

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ενταχθεί στο καστ του "Σασμού" και σιγά σιγά κάνει την παρουσία του αισθητή, με τα spoilers να τον θέλουν να... ζευγαρώνει πολύ σύντομα.

Η Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) λέγεται ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του όταν οι δυο τους έρθουν κοντά για επαγγελματικούς λόγους.

Εκείνη συνεχίζει με πάθος την προσπάθειά της να αθωώσει -ή έστω να εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς- τον Αστέρη και εκείνος ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή ενώ την ίδια στιγμή ξετυλίγεται το κουβάρι της σχέσης του με τον πατέρα του που δεν είναι άλλος από τον Καραπάνο.

Ο Μάκης και η Στέλλα θα συνεργαστούν χρησιμοποιώντας ο ένας τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο άλλος και το... μοιραίο δεν θα αργήσει. Όσο για τον Άγγελο; Εκείνος συνεχίζει να παλεύει για την καρδιά της Στέλλας αλλά, μάλλον θα πρέπει να αποδεχτεί πια ότι την έχει χάσει για τα καλά!

Τι θα δούμε σήμερα; (17/3/2022)

Μέχρι τότε, όμως, ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο έχουν πάει σε ταβερνάκι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γεράσιμου και μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και την ιστορία τους. Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Η Αργυρώ με τον Σταύρο συναντιούνται στο ξενοδοχείο και ο Σταύρος της δίνει ένα κόσμημα που έχει φτιάξει για εκείνη. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μαθιός στο ξενοδοχείο, για να ζητήσει τη βοήθειά της.....