Σασμός: Οι "άκυρες" εξελίξεις, οι έντονες αντιδράσεις των fans και τα... μήλα!

18.03.2022
Σασμός: Οι "άκυρες" εξελίξεις, οι έντονες αντιδράσεις των fans και τα... μήλα!
Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται το σενάριο στη σειρά του Alpha που αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι δεν ικανοποιεί και το Twitter πήρε "φωτιά".

Με τις φήμες να θέλουν τον "Σασμό" να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν οι θαυμαστές της σειράς βλέπουν το σενάριο να παρεκκλίνει σε δρόμους που δεν τους ικανοποιεί και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι μεγαλύτερες αντιδράσεις του κοινού, όπως αυτές αποτυπώνονται με χαρακτηριστικά "χτυπήματα" των τουιτεράδων, αφορούν στους νέους χαρακτήρες που έχουν ενταχθεί στην ιστορία προκειμένου να διανθιστούν οι αρχικές ιστορίες και να επιμηκυνθεί ο χρόνος προβολής -όπως υποστηρίζουν. Σύμφωνα με τις αντιδράσεις αυτές η εξέλιξη είναι μέχρι και βαρετή ενώ το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός χρόνος των βασικών χαρακτήρων που αγαπήθηκαν πολύ από την αρχή (με κορυφαίο τα ζευγάρι Μαθιού-Βασιλικής) έχει μειωθεί χαρακτηριστικά μοιάζει να είναι κάτι που δύσκολα συγχωρείται.

Θυμίζουμε ότι η δραματική σειρά του Alpha έχει στηριχθεί πάνω στο ομόνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, όμως η εξέλιξή του καταλήγει πολύ διαφορετική. Ο ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, για παράδειγμα, εξήγησε πρόσφατα ότι παρόλο που η ιστορία θέλει τη Βασιλική να πεθαίνει "τώρα, σύντομα", η τεράστια απήχηση που είχε στον κόσμο η ερωτική ιστορία της με τον Μαθιό, όπως και η απρόσμενη "χημεία" μεταξύ της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου που τους ερμηνεύουν, ανάγκασαν τους σεναριογράφους να δώσουν "παράταση" στην ιστορία τους.

Ο κόσμος αυτό το κομμάτι το καλοδέχτηκε. Άλλα όμως, δεν φαίνεται να τον πείθουν. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Μεταξύ των πιο πρόσφατων αντιδράσεων εντοπίσαμε και κάτι που αφορά στην εικόνα και όχι τη σεναριακή πλοκή, αλλά εχει το ενδιαφέρον του και το παραθέτουμε:

Περιμένοντας το επεισόδιο της Δευτέρας, πάντως, ιδού μια μικρή γεύση του τι να περιμένουμε.