Σασμός: Η Μαρίνα, ο Αντώνης και η... παπαδιά "λύγισαν" ξανά τον κόσμο όλο!

11.03.2022
Σασμός: Η Μαρίνα, ο Αντώνης και η... παπαδιά "λύγισαν" ξανά τον κόσμο όλο!
Ακόμη ένα πολύ έντονο σε συναισθήματα επεισόδιο είδαμε χθες το βράδυ.

Η εβδομάδα τελείωσε με πόνο στον Σασμό και η σκηνή (ή, μάλλον οι δυο σκηνές) αποχαιρετισμού μεταξύ του Αντώνη και της Μαρίνας να προκαλούν απίθανες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter. Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα έδωσαν ακόμη μία φορά "ρέστα" απογειώνοντας τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν και τα συναισθήματά τους σε δυο σκηνές που, στην ουσία, ήταν απόλυτα βουβές -η μία στο σπίτι του αστυνόμου και η άλλη στο αεροδρόμιο.

Ιδού μερικές από τις πιο έντονες αντιδράσεις που καταγράψαμε ενώ μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν και τα αποθεωτικά σχόλια προς την παπαδιά, την οποία ερμηνεύει αριστοτεχνικά η Στέλλα Γκίκα, και επίσης σπαράζει αποχαιρετώντας την κολλητή της φίλη, βέβαια, με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Παρεμπιπτόντως, αν η παπαδιά σου θυμίζει κάτι και δεν το έχεις εντοπίσει ακόμη, δες εδώ και θυμίσου την όταν έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες (μαζί με αρκετούς ακόμη συμπρωταγωνιστές της από τον Σασμό)

Και με το διάλειμμα του Σαββατοκύριακου στις εξελίξεις, ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα, και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούρια αρχή στις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν; Ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου. Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμεναν... Ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο στη φυλακή, την ίδια στιγμή που μία σημαντική πληροφορία θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του αφεντικού των φυλακών. Στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την Καλλιόπη. Η σκέψη της Αργυρώς στοιχειώνει όλο και περισσότερο τον Αστέρη, και τον οδηγεί σε μία αποκάλυψη, που θα πολλαπλασιάσει τους εφιάλτες του...