Τι δουλειά έχουν ο Νικηφόρος και ο Σέργιος από τις "Άγριες Μέλισσες" στη "Γη της Ελιάς";

09.03.2022
Τι δουλειά έχουν ο Νικηφόρος και ο Σέργιος από τις "Άγριες Μέλισσες" στη "Γη της Ελιάς";
Ιδού τι συμβαίνει όταν δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές της σεζόν συναντιούνται...

Οι "Άγριες Μέλισσες", παρότι στον τρίτο τους κύκλο και η "Γη της Ελιάς" στον πρώτο τους, είναι δύο από τα πιο αγαπημένα δραματικά σίριαλ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Κάθε επεισόδιό τους που προβάλλεται, εκτός του ότι εκτινάσει τους δείκτες τηλεθέασης στον... ουρανό, ταυτόχρονια δίνει έμπνευση τους χρήστες του Twitter για το ανάλογο τρολάρισμα.

Οι "τουιτεράδες", όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά, έχουν πάντα χιούμορ και πνεύμα και δεν διστάζουν -όπως φαίνεται- να εμπλέξουν τις ιστορίες μεταξύ τους.

Μια βόλτα στο Twitter μετά το χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, έκρυβε εκπλήξεις, όμως καθώς είδαμε ότι στο απαραίτητο τρολάρισμα χρησιμοποιήθηκαν δυο ήρωες από τη σειρά του ΑΝΤ, συγκεκριμένα ο Νικηφόρος και ο Σέργιος Σεβαστός.

Ιδού πώς είδαν τους συγκεκριμένους "απέναντι" ήρωες οι τουιτεράδες και στη συνέχεια μια γεύση του τι περιμένουμε σήμερα (9/3/2022) και στις δυο σειρές.

Η Γη της Ελιάς σήμερα:

Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, χωρίς όμως να μοιράζεται ο ένας με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του. Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.

Οι Άγριες Μέλισσες σήμερα:

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους, αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά. Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην «Πανδώρα» για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν. Η Μυρσίνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα, ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.