Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γνωρίζει την εγγονή του και ο Νικήτας δεν... κρατιέται

09.03.2022
Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γνωρίζει την εγγονή του και ο Νικήτας δεν... κρατιέται
Η Μυρτάλη έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της. Αφού ο Στέφανος έκαψε και το τελευταίο του χαρτί με την άσχημη αντίδρασή του μόλις έμαθε για τον δεσμό της με τον Νικήτα, εκείνη δεν έχει πια την παραμικρή "δεύτερη σκέψη" και προχωρά.

Η επιστροφή του Νικήτα στη Μάνη δίνει την ευκαιρία στη Μυρτάλη να τον φιλοξενήσει και να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του. Σιγά σιγά το ζευγάρι αρχίζει να γνωρίζεται καλύτερα, ενώ εκείνος δείχνει να μην μπορεί να κρατηθεί στγμή μακριά της. Ενδιαφέρον, όμως, έχει ότι ουδείς από τους δυο μοιράζεται με τον άλλο σημαντικές πληροφορίες για την οικογένειά του.

Ο Αλέξης αγνοεί πως ο Νικήτας έχει σχέση με τη Μυρτάλη και παρεξηγείται όταν μαθαίνει πως προτιμά να φιλοξενηθεί αλλού από το να μείνει μαζί του. Παράλληλα συνεχίζονται οι εντάσεις με τη Μαργαρίτα, η οποία του επιτίθεται, θεωρώντας πως αμελεί τη φαρμακευτική του αγωγή. Ο Αλέξης, για να καλύψει τα νώτα του, της παίρνει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού του.

Αυτές είναι μερικές από τις εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό [9/3/2022] επεισόδιο όμως οι χρήστες του Twitter στάθηκαν περισσότερο σε μία άλλη λεπτομέρεια που πρόσεξαν στο trailer...

O Στάθης συναντά την εγγονή του και οι αντεδράσεις είναι... "μελωμένες":