Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω και το Twitter ανακάλυψε μια απίθανη σύμπτωση

23.12.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω και το Twitter ανακάλυψε μια απίθανη σύμπτωση
Η στιγμή που περίμεναν οι θαυμαστές του αγαπητού ζευγαριού της σειράς έφτασε και η στιγμή αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, τελικά.

Τεράστια η συγκίνηση στο χθεσινό επεισόδιο όταν η Δροσούλα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για τον Κωνσταντή και μόνο. Μία αγάπη που έχει συγκινήσει πολύ το κοινό της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι είναι έτοιμη να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο Κωνσταντής απολαμβάνει την ερμηνεία της αγαπημένης του και βγάζει από την τσέπη του ένα κουτάκι, το μονόπετρο το οποίο θα της προσφέρει ζητώντας της να γίνει γυναίκα του -επιτέλους!

Στο σημερινό επεισόδιο [23/12/2021] -που θα είναι και το τελευταίο του χρόνου- θα προβληθεί αυτή η σκηνή και με την αφορμή, χρήστες του Twitter έκαναν έναν απίθανο συσχετισμό.

Πέρσι τέτοια μέρα, λοιπόν, δηλαδή 23/12/2020, στο τελευταίο επεισόδιο για την περσινή χρονιά ο Κωνσταντής και η Δρόσω έδωσαν το πρώτο τους φιλί και έναν χρόνο μετά, ύστερα από όλα όσα πέρασαν, μιλάμε για τον γάμο τους.

Ιδού και η σκηνή, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά!

Αν όντως το ζευγάρι αυτό φτάσει στην εκκλησία δεν ξέρουμε, τα spoilers φτάνουν αντιφατικά, όμως τη σκηνή με την πρόταση, σήμερα θα τη δούμε -τα υπόλοιπα με τη νέα χρονιά!

Όσο για τα υπόλοιπα μέτωπα στη σειρά; Ιδού τι άλλο να περιμένουμε σήμερα το βράδυ:

Το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Δούκας βρίσκει μια ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του απ’ τα χέρια της Μυρσίνης. Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Ο Σέργιος απαιτεί απ’ τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να επισκεφθούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σύσσωμη σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν. Στην οικογένεια Τόλλια, η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού.

Η Ουρανία παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Μια επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση. Μια αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη. Η πληγή ενός παλιού έρωτα δείχνει πως δεν μπορεί ακόμα να επουλωθεί -ο Ζάχος είναι σίγουρος πια ότι δεν έχει ξεπεράσει την Ελένη και η μητέρα του του συμπαραστέκεται.