Σασμός: «Είσαι ένοχος, Μαθιό, γι' αυτό είμαι σίγουρος» - Η πρώτη κατά μέτωπον σύγκρουση με τον αστυνόμο [video]

23.12.2021
Σασμός: «Είσαι ένοχος, Μαθιό, γι' αυτό είμαι σίγουρος» - Η πρώτη κατά μέτωπον σύγκρουση με τον αστυνόμο [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας έχει ήδη αρχίσει.

Ζυγίζοντας προσεκτικά όλα τα δεδομένα, ο Αντώνης είναι πια απόλυτα σίγουρος ότι ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή, όμως, αφενός δεν έχει ακόμη κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει, αφετέρου θέλει να διερευνήσει αν το έκανε μόνος του ή μαζί με τη Βασιλική.

Στο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα [23/12/2021] έχουμε την πρώτη φορά που ο αστυνόμος ανοίγει τα χαρτιά του μπροστά στον Μαθιό. «Είσαι ένοχος, Μαθιό, γι' αυτό είμαι σίγουρος», του λέει ο Αντώνης, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι σίγουρος για τι ακριβώς! Θα το βρει όμως, σίγουρα. Είναι, μάλιστα, πολύ κοντά!

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη υπενθυμίζει στη Βασιλική πως προτεραιότητα στη ζωή της πρέπει να έχει ο γιος της και τίποτα άλλο τονίζοντάς της με πολύ αυστηρό τρόπο να μείνει μακριά από τον Μαθιό και να τηρήσει τον λόγο της.

Στα υπόλοιπα μέτωπα ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως, και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος για τον οποίο διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν το μάθει;

Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Για πόσο όμως;

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του. Ο Μαθιός προσπαθεί να καταλάβει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας κι εάν ο Αντώνης έχει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης.