GNTM 3: Η "παράξενη" αποχώρηση της Μαριαγάπης και το πρώτο φιλί με τον Αιμιλιάνο on camera [video]

09.12.2020
GNTM 3: Η "παράξενη" αποχώρηση της Μαριαγάπης και το πρώτο φιλί με τον Αιμιλιάνο on camera [video]
Το ζευγάρι του παιχνιδιού χωρίστηκε τελικά, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, με την παραγωγή να αλλάζει για το συμβάν μέχρι και την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Τέσσερα αγόρια (Αιμιλιάνο, Ανδρέα, Ηρακλή και Έντουαρντ) και ένα κορίτσι, η Παρασκευή στην τελική πεντάδα για την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης, χθες το βράδυ (8/12/2020)

Η νεαρή κοπέλα είχε πολύ πεσμένο το ηθικό λόγω της χαμηλής της απόδοσης στα τελευταία σετ και το όλο γεγονός τελικά της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

Τα παιδιά έπρεπε να ποζάρουν σε μια high fashion καμπάνια με συμπρωταγωνιστή ένα... άλογο. Η δοκιμασία τους δυσκόλεψε όλους αλλά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό (πλην της φωτογραφίας της Μαριαγάπης που κρίθηκε αδύναμη)

Τη δουλειά πήρε ο Ανδρέας που δηλώνει πανέτοιμος για τον τελικό:

Όταν ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος όμως, τα πράγματα πήραν μια κάπως... παράδοξη τροπή. Αντί της "αντίστροφης μέτρησης" την οποία πάντα ακολουθεί η Βίκυ Καγιά στην ανακοίνωση του μοντέλου που φεύγει από το παιχνίδι, το πρώτο (και μοναδικό) όνομα που ακούσαμε από το όνομά της ήταν αυτό της Μαριαγάπης.

Εξεπλάγσαν οι πάντες, όμως, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε. Προφανώς η ανακοίνωση έγινε με αυτό τον τρόπο για να δωθεί περισσότερος (τηλεοπτικός) χρόνος στον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη να πουν τα "αντίο" τους όπως ήθελαν (εννοείται μπροστά στις κάμερες)

Με δεδομένο ότι και τα δυο παιδιά είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους τον τελευταίο καιρό, δεν υπήρχε λόγος να κρύψουν τα αισθήματά τους μπροστά σε αυτή την τόσο έντονη στιγμή. Και, φυσικά, οι κάμερες ήταν εκεί.

Η Μαριαγάπη δεν σταμάτησε να κλαίει, ο Αιμιλιάνο της χάρισε τη φωτογραφία του στον πάτο της πισίνας με το τηλέφωνο και τη φίλησε πρώτη φορά on camera -στο μάγουλο- λίγο πριν την αποχαιρετήσει.

Σημειώνουμε ότι ήταν εκείνος που γύρισε την πλάτη πρώτος (δεν περίμενε να τη δει να φεύγει εκείνη) ενώ λίγο νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει ότι με τη Μαριαγάπη θα τα πούνε σίγουρα έξω...

Ιδού το βίντεο από το τελευταίο πλατό της Μαριαγάπης και την αποχώρησή της από το σπίτι.

Τι θα συμβεί τελικά στη συνέχεια; Ιδου το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας όπου τα πέντε παιδιά μεταμορφώνονται σε υπερκατασκόπους