«Τα πάθη του Χριστού-Η Ανάσταση»: Ιδού το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ που θα σοκάρει εκκλησία και πιστούς σε όλο τον κόσμο! [Βίντεο]

16.04.2020
«Τα πάθη του Χριστού-Η Ανάσταση»: Ιδού το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ που θα σοκάρει εκκλησία και πιστούς σε όλο τον κόσμο! [Βίντεο]
«Τα πάθη του Χριστού» επιστρέφουν με ένα σίκουελ που θα σοκάρει εκκλησία και πιστούς σε όλο τον κόσμο.

Το κινηματογραφικό εγχείρημα του Mel Gibson που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες το 2004 και που θα προβληθεί το βράδυ της Μ.Τετάρτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μία τέτοια κινηματογραφική πρόταση η οποία θα περιστρέφεται στη δράση του κυρίου, αμέσως μετά την Ανάσταση. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν από το Πάσχα του 2021 και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Ο 51χρονος σήμερα Jim Caviezel ο οποίος θα έχει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην πρώτη ταινία, μιλώντας πρόσφατα για το νέο αυτό εγχείρημα στο Fox news αποκάλυψε ότι ο δημιουργός βρίσκεται ήδη στο 5ο και τελευταίο μέρος της ταινίας. Ο ίδιος είχε μιλήσει παλαιότερα και στο «USA Today» για το πολυαναμενόμενο σίκουελ. «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω και θα σοκάρουν το κοινό. Δεν θα σας πω τι ακριβώς θα κάνει (σ.σ. ο Gibson)...Θα σας πω, όμως, αυτό. Η ταινία που πρόκειται να γυρίσει θα είναι η μεγαλύτερη ταινία όλων εποχών. Είναι τόσο καλή», προσθέτει. Αν τα λόγια του Caviezel βγουν προφητικά τότε θα πρέπει το νέο κινηματογραφικό δημιούργημα να σπάσει το ρεκόρ των 611 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως.

«Τα πάθη του Χριστού: Η Ανάσταση» δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τα γεγονότα της Ανάστασης με χρονολογική σειρά αφού όπως αποκάλυψε ο Gibson τμήματα της ταινίας θα διαδραματίζονται σε ένα «διαφορετικό βασίλειο».

Δείτε το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ: