Survivor: Άρχισαν τα όργανα - Ποια εκνευρίστηκε και «την είπε» στην Σπυροπούλου; Βίντεο

13.02.2018
Survivor: Άρχισαν τα όργανα - Ποια εκνευρίστηκε και «την είπε» στην Σπυροπούλου; Βίντεο
Το survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας αφού διανύει ήδη την τέταρτη εβδομάδα προβολής, έχοντας κατακτήσει την πολυπόθητη πρωτιά στην prime time μη έχοντας όμως για την ώρα την τεράστια αποδοχή που είχε σημειώσει ο πρώτος σαρωτικός κύκλος.

Χωρίς αμφιβολία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του φετινού κύκλου η οποία χτες υπέπεσε σε ένα ατόπημα κατά την συμπαίκτρια της Ελένη Χατζίδου.

Κάτι οι τέσσερις εβδομάδες, κάτι ο εκνευρισμός της ήττας, κάτι τα γέλια της Σπυροπούλου, κάτι τα ντόνατς με σοκολάτα που ήταν το έπαθλο, η Ελένη Χατζίδου δεν ήθελε και πολύ.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησα με το σκορ να έχει φτάσει στο 8-4 υπέρ των μαχητών, την Ελένη αρκετά αγχωμένη και παράλληλα την Κωνσταντίνα να σχολιάζει και να γελάει.

«Είναι πολύ δυνατή ρε συ η Ζωή. Είναι θηρίο! Εγώ την παίρνω για καλό τόσο καιρό; Μήπως για αυτό δεν αναδεικνύεται το ταλέντο μου; Επειδή παίζω με την Ζωή;», είπε και αναρωτήθηκε η πρώην παρουσιάστρια του Alpha μετά τη νίκη της Ζωής. Η Ελένη Χατζίδου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και την διέκοψε λέγοντάς της: «Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε! Χάνουμε το έπαθλο τώρα και δεν είναι και λίγο! Είναι αγχωτική στιγμή».

Η επίμαχη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί.

Γιώργος Μουλάς