Ο Τσάνγκ ζει το όνειρό του με τη Λάουρα κι ο Κοκκινάκης ζηλεύει [vds]

27.04.2017
Ο Ορέστης Τσανγκ είχε παραδεχτεί σε παλαιότερο συμβούλιο πως είδε όνειρο με τη Λάουρα κι είχε κοκκινήσει, δείχνοντας πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην παίκτρια των Διασήμων. Και μπορεί αρχικά η μετακόμιση στη νέα παραλία να μην του άρεσε και να είχε απομονωθει, πλέον όμως φαίνεται να βρίσκει κίνητρο κι αυτό δεν είναι άλλο από τα... τρυφερά τετ α τετ με τη Λαουρίτα.

Ο Τσανγκ είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να φτιάξει για τη Λάουρα κατασκευές όπως κούνια και παγκάκια και να της κάνει επίδειξη, κερδίζοντας το θαυμασμό της. Οι δύο τους στο χθεσινό επεισόδιο πέρασαν αρκετή ώρα μαζί, με τους υπόλοιπους παίκτες να σχολιάζουν.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αστειευόμενος είπε πως ο Ορέστης πρέπει να περνάει τις καλύτερες στιγμές της ζωήε του ενώ ο Κοκκινάκης έκανε σκηνή ζηλοτυπίας.

Η Λάουρα ζήτησε από τον Κώστα Κοκκινάκη να της φτιάξει μια πολυθρόνα ή έστω ένα παγκάκι κι αυτός αν κι αρχικά έκανε πείσματα, δέχτηκε να το κάνει. Η Λάουρα όμως ήταν εξαφανισμένη, παίζοντας παιχνίδια με την ομάδα των μαχητών, κάτι που έκανε τον Κοκκινάκη να εκφράσει τη ζήλια του και τον εκνευρισμό του.