Τατιάνα: Γιατί είναι ο φόβος και ο τρόμος του Μεϊμαράκη; (vds)

10.11.2015
Δύο εβδομάδες περίπου πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων, μίλησε στους νέους του κόμματος. Και με το γνωστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει, έδωσε τη δική του εξήγηση γιατί δε θέλει να γίνει debete ανάμεσα στους υποψήφιους για την αρχηγία.

Και ένας από τους λόγους που δε θέλει να κάνει debete με τους άλλους τρεις συνυποψήφιους του: Κυριάκο Μητσοτάκη, Αποστόλη Τζιτζικώστα και Άδωνη Γεωργιάδη, είναι η... Τατιάνα Στεφανίδου! Ω ναι. Σωστά διάβασες. Η "Τάτι" φέρει την ευθύνη της, όπως και η Ναταλία Γερμανού (σε δεύτερο λόγο), που υποψιαζόμαστε ότι είναι ο... φόβος και ο τρόμος του Μεϊμαράκη.

Και ιδού πώς εμπλέκονται οι δύο κυρίες στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως εξήγησε, χαριτολογώντας, ο κύριος Μεϊμαράκης, μία τέτοια διαδικασία θα φέρει ποικίλα σχόλια την επόμενη μέρα, κυρίως από τις τηλεοπτικές εκπομπές, που σε τέτοιες περιπτώσεις, αφήνουν την Ελένη Μενεγάκη και πιάνουν τους πολιτικούς!

“Την άλλη μέρα έρχονται τα πρωινάδικα. Είδες πώς τα είπανε; Είδες πώς τον κοίταξε; Περνάνε τα πρωινάδικα, έρχονται τα απογευματινά. Και είδες τι γραβάτα φορούσε; Το σακάκι δεν ήταν έτσι... Έχω την αίσθηση θα μας πιάσει και η φίλη μου η Τατιάνα. Και η Ναταλία...”, εξήγησε χαρακτηριστικά.