Κρόσσια τα νεύρα του Γρηγόρη: Τα χώνει στους συνεργάτες του

27.03.2015
Νεύρα, πολλά νεύρα έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τα δείχνει ακόμη και στον «αέρα» της εκπομπής.

Ειδικά, το βράδυ της Πέμπτης (26/3) ο παρουσιαστής ήταν στην τσίτα και με το παραμικρό την έλεγε σε όλους. Μάλιστα, οι σπόντες και τα «καρφιά» προς Δημήτρη Σταρόβα μεριά έδιναν κι έπαιρναν. Με κορυφαία την ατάκα ότι κάποιοι πηγαίνουν πολύ νωρίς στη σύσκεψη, όπως ο… Σταρόβας!

Ωστόσο, εκεί που ξέφυγε κάπως η κατάσταση, ήταν η στιγμή που έκανε αυστηρή παρατήρηση στον κάμεραμαν των «Καρντάσιανς»! μόνο, που δεν του είπε να ανοίξει το χέρι και αν τον αρχίσει στις ξυλιές με τη βέργα!

«Θα πάμε σε διαφημίσεις σε δύο λεπτά, αλλά θα ήθελα να μεταφερθούμε στο φυσικό σου χώρο, στην κουζίνα...» είπε σε κάποια στιγμή, ο Αρναούτογλου. Και ο καμεραμάν έδειξε πλάνα από την κουζίνα, εκνευρίζοντας τον παρουσιαστή.

«Μισό λεπτό... δείξτε τον καμεραμάν λίγο. Έφτασε ήδη στην κουζίνα. Τι παίρνεις; Δεν είμαστε εκεί! Που πας; Δεν έχουμε πάει καν στην κουζίνα γλυκέ μου» του είπε φανερά τσαντισμένος.

Στη συνέχεια, ο κάμεραμαν πέρασε μπροστά από το πλάνο και τον «φούντωσε» περισσότερο τον Γρηγόρη. «Πέρασε κι από μπροστά, αλλά δεν πειράζει, δικό μου το λάθος που το συζήτησα...» είπε.