Νικολούλη: Η παρέμβαση πολιτικού & τα στοιχεία που δεν αποκαλύπτονται

18.03.2015
Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη δίνει η Αγγελική Νικολούλη στο TV Έθνος τόσο για την πετυχημένη εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, όσο και για την υπόθεση με το Βαγγέλη Γιακουμάκη, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Για την υπόθεση του Βαγγέλη και την αποκάλυψη της Έλενας Ακρίτα ότι υπάρχει πολιτική παρέμβαση, η Νικολούλη αποκαλύπτει: «Πολύ πριν από την Έλενα Ακρίτα, στην πρώτη εκπομπή δεχτήκαμε αυτήν τη σχετική καταγγελία. Ερευνήσαμε διακριτικά την παρέμβαση του πολιτικού και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν είχε μεσολαβήσει για τον Βαγγέλη, αλλά για έναν άλλο φοιτητή που είχε προκαλέσει φθορές στη Σχολή. Βέβαια το άτομο για το οποίο έγινε η παρέμβαση, παρότι δεν είναι πια στη Σχολή, φέρεται να είναι ο εμπνευστής των γεγονότων εναντίον του Βαγγέλη»

Και συνεχίζει αναφερόμενη γενικότερα στην εκπομπή της. «Εάν υπάρχει ένα πλάνο που το δείχνουμε αρκετές φορές, το κάνουμε για να προσελκύσουμε μια σχετική μαρτυρία που θα βοηθήσει στην έρευνα. Είναι πλάνα επιλογής και δεν προσβάλλουν κανένα. Αλίμονο αν μετά από 20 χρόνια στο «κουρμπέτι» δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα τηλεφώνημα μας οδηγεί σε λάθος κατεύθυνση ή στην αλήθεια. Υπάρχουν στοιχεία που δεν αποκαλύπτουμε στους τηλεθεατές. Αν κάποιος μάρτυρας τα επικαλεστεί, καταλαβαίνουμε ότι είναι γνώστης», εξηγεί η έμπειρη δημοσιογράφος.

Και καταλήγει: «Η θεματολογία της εκπομπής είναι ψυχοφθόρα και όλες τις υποθέσεις τις κουβαλάω μαζί μου. Τις ζω έντονα και δεν τις αντιμετωπίζω επιφανειακά. Είκοσι χρόνια τώρα έτσι λειτουργώ και δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν έχει χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό. Τα πάω καλά με τον εαυτό μου και τον ισορροπώ»