Τατιάνα: Η κηδεία του Βαγγέλη καταπόντισε την Ελένη!

18.03.2015
Η μεγάλη ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη έγινε και η Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο πέρασε μπροστά από την ετοιμόγεννη Ελένη Μενεγάκη!

Βέβαια, η μεγάλη νίκη της Τατιάνας έχει εξήγηση, αφού η παρουσιάστρια τις τελευταιες μέρες και με τη δραματική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έχει προσαρμόσει τη θεματολογία της εκπομπής της στον άτυχο 20χρονο φοιτητή. Μάλιστα, την Τρίτη (17/3) έγινε η κηδεία του Βαγγέλη και η εκπομπή "ΜΙΑ" είχε ζωντανή σύνδεση.

Και όχι μόνο, αφού στην Τατιάνα μίλησαν για πρώτη φορά φοιτητές (αλλά και οι γονείς τους), που έχουν στοχοποιηθεί ως μέλη της παρέας που βασάνιζαν με το άγριο bullying τον Βαγγέλη. Και όπως καταλαβαίνεις, τα μηχανάκια πήραν φωτιά, με την εκπομπή στο γενικό σύνολο να κάνει 19.9% και στα δυναμικά κοινά 19,2%.

Όσο για τη Μενεγάκη, γι ακόμα μία φορά οι εξελίξεις δεν άγγιξαν την εκπομπή της και μαζί με τους συνεργάτες της ακολούθησαν την πεπατημένη οδό: γέλια, έρευνες, παιγνίδια, τραγούδια, τηλεμάρκετινγκ και την παρουσιάστρια να βογγάει ξανά και ξανά, κάνοντας παρατηρήσεις στο σκηνοθέτη για τα κοντινά πλάνα στο πρησμένο πρόσωπό της. Έτσι, η Ελένη για πρώτη φορά έπεσε στο 14,9% στο γενικό και στο 17,8% στα δυναμικα.