Η Ελένη απαντά στη Σπυροπούλου με... Αλέξη Τσίπρα!

16.03.2015
Το γύρο του διαδικτύου έκανε την Κυριακή (15/3) η selfie της Κων/νας Σπυροπούλου με τον Γιάνη Βαρουφάκη στα καμαρίνια του Alpha, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία.

Και φαίνεται ότι η φωτογραφία αυτή, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και έντονα "στοίχειωσε" την Ελένη Μενεγάκη. Γιατί, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι η παρουσιάστρια, που δε διανύει και περίοδο... αγάπης με τη Σπυροπούλου έσπευσε να "απαντήσει" με... Αλέξη Τσίπρα! Στον ύπνο της τον είδε τον Πρωθυπουργό, όπως μάς ενημέρωσε την επόμενη μέρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/3), λοιπόν, η Ελένη εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της το περίεργο όνειρο που είχε με τον Τσίπρα. Γιατί ναι, η συνάντηση τους έγινε μόνο στον... ύπνο της! Σε αντίθεση με τη Σπυροπούλου που είδε τον Βαρουφάκη στο ξύπνιο της. Κι ας φορούσε τις πυτζάμες της!

Όσο για το όνειρο της Ελένης, όπως αποκάλυψε, με τον Πρωθυπουργό τα είπαν σε ευχάριστο κλίμα. «Τα λέγαμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Κάναμε μεγάλες κουβέντες στον ύπνο μου. Τι ωραία που τα λέγαμε. Πολύ καταπληκτικά» είπε ενθουσιασμένη.

Άντε βρε και στο ξύπνιο σου και με... selfie!