Ξέσπασε σε κλάματα η Νικολούλη για το θάνατο του Βαγγέλη (vds)

16.03.2015
Η Αγγελική Νικολούλη από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του άτυχου βαγγέλη Γιακουμάκη, ασχολήθηκε με την υπόθεση και ήταν εκείνη που έφερε στο φως σημαντικές πληροφορίες.

Εξάλλου, η έμπειρη δημοσιογράφος ήταν εκείνη που μέσα από την έρευνά της ανέδειξε το άγριο bullying που δεχόταν ο άτυχος 20χρονος φοιτητής από μία ομάδα κρητικών συμφοιτητών του. Έτσι, η είδηση για την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη, τη συγκλόνισε.


«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτήν την τραγική κατάληξη. Είναι χρέος όλης της κοινωνίας να βοηθήσει στην απόδοση των ευθυνών όσον αφορά το έργο της δικαιοσύνη. Η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την ελληνική οικογένεια», δήλωσε στο neakriti.gr.

Λίγη ώρα αργότερα βγήκε τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ξέσπασε εναντίον εκείνων που σιωπούσαν όλο αυτό το διάστημα ενώ στο τέλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας να σταματήσουν την τηλεφωνική επικοινωνία.