Ζαρτιέρες, «καυτά» κορμάκια & αποχωρήσεις στο DWTS!

19.01.2015
Απ’ όλα είχε ο μπαξές του DWTS στον ημιτελικό της Κυριακής (18/1) και όλο το show ήταν... φάτε μάτια ψάρια και κοιλιακούς περίδρομο!

Βλέπεις, φιναλιστ ήταν τρεις κυρίες: η Μορφούλα Ντώνα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Νικολέττα Καρρά και όπως καταλαβαίνεις, η τριάδα τη σήκωνε τη... γύμνια! Κι αν προσθέσεις και τις λαμπερές καλεσμένες, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Στικούδη, μπορείς επίσης να καταλάβεις, γιατί έγινε του... κοιλιακού (και όχι μόνο) στον ημιτελικό!

Η Στικούδη ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας το κομμάτι τατουάζ. Αλλά η ράπερ είχε την προνοητικότητα να συνοδεύσει το τραγούδι με ένα αποκαλυπτικό θέαμα, οπότε – ευτυχώς – δε σταθήκαμε στους στίχους του ραπ άσματος! Γιατί βλέπεις, η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο στο τέλος πέταξε κι έμεινε με ένα κατακόκκινο σούπερ αποκαλυπτικό κορμάκι, προκαλώντας ταραχή σε κοινό κι επιτροπή.

Και τούτη δεν ήτο η μόνη αποκάλυψη. Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν σούπερ αποκαλυπτική, αφού στην πρώτη χορογραφία βγήκε στη σκηνή με μαύρες ζαρτιέρες!!! Πα-νι-κος λέμε.

Δεν ξέρουμε, αν οι ζαρτιέρες έπαιξαν το ρόλο τους, πάντως, η σέξι τραγουδίστρια πέρασε απευθείας στον τελικό, ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Μορφούλα Ντώνα και η Νικολέττα Καρρά, όπου αποχώρησε η δεύτερη.