Ελένη: Δεν θυμάται αν έκανε «κρεβάτι» με Λάτσιο

19.01.2015
Μπορεί πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη να ήταν ένα σκέτο ράκος και ε το ζόρι να έβγαλε την εκπομπή, τη Δευτέρα όμως πετούσε.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε με πολλή όρεξη την εκπομπή, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύζυγο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τα προσκλητήρια που έφτιαξε για τα γενέθλια των δύο κοριτσιών της. Και κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση ξέφυγε και πήγε στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο!

Μάλιστα, η Ελένη προσπαθούσε να θυμηθεί αν πριν το γάμο είχε κάνει «κρεβάτι». Βρε έσπαγε το κεφάλι της το Λενιώ, αλλά δεν έλεγε να το θυμηθεί, λες και είχαν περάσει από τότε ένα σωρό χρόνια. «Προσπαθώ να θυμηθώ αν είχα κάνει “κρεβάτι”. Έχω κάνει ρε Ελένη (σ.σ. Γελαλή); Θυμήσου λίγο και πες μου. Ο Σταύρος (σ.σ. Ζερβάκης) λέει ότι είχα κάνει; Δε το θυμάμαι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια» είπε η ξεχασιάρα παρουσιάστρια.

Θυμήθηκε, όμως, ότι είχε γράψει στο παπούτσι της διάφορα ονόματα και σβήστηκε το ένα! «Θυμάμαι όμως στο παπούτσι, είχα γράψει διάφορα ονόματα από πίσω και σβήστηκε ένα», είπε χαρακτηριστικά.

Το γάμο τον θυμάται ή να της στείλουμε βιντεάκι;