Καινούργιου: Το σέξι μπούστο έφερε σπουδαίες αποκαλύψεις

19.01.2015
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν τη Δευτέρα (19/1) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις από την είσοδο της.

Γιατί βλέπεις, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σούπερ μίνι. Και δεν ξέρουμε, αν έπαιξε το ρόλο του το αποκαλυπτικό ετούτο σύνολο, πάντως, η Καινούργιου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική – και ειλικρινής – σε όσα είπε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Για την ψυχανάλυση: «Πέρασα μια φάση στη ζωή μου που έβλεπα τα πράγματα αρκετά επιφανειακά. Ενώ στο παρελθόν είχα διαβάσει αρκετά, ασχολούμουν με το πανεπιστήμιο, τώρα τελευταία ασχολούμουν μόνο με τα lifestyle. Τώρα τελευταία άρχισα να διαβάζω περισσότερο, να βλέπω τα πράγματα λίγο διαφορετικά, ξεκίνησα να κάνω τις ψυχαναλύσεις και τη ψυχοθεραπεία μου... Άρχισα τώρα με έναν πολύ σπουδαίο ψυχολόγο. Και δεν το λέω επειδή είναι μόδα, αυτά τα θεωρώ μπούρδες. Εγώ αισθάνθηκα την ανάγκη... Αισθάνθηκα την ανάγκη να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου, να τα βρω καλύτερα με τον εαυτό μου, ώστε αργότερα να μπορέσω να γίνω και καλύτερη μητέρα. Εγώ έτσι το βλέπω, παρόλο που μπορεί να είναι πολύ νωρίς».

Για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Απλά τελευταία είπα πως δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό. Τελευταία πιστεύω ότι έχω εκθέσει την προσωπική μου ζωή. Όχι ότι συνέχεια εμφανίζομαι με τον σύντροφό μου, αλλά όταν δίνω μια συνέντευξη με ρωτάνε πολλά για τον σύντροφό μου. Εγώ, επειδή είμαι άνθρωπος ανοιχτό βιβλίο, μιλάω, και μετά γίνεται αναπαραγωγή παντού. Και σκέφτηκα “Ρε Κατερίνα, το μόνο που έχεις να πεις είναι για τη σχέση σου; Μήπως να το μαζέψεις λίγο;”. Είναι ωραίο να μιλάς και να απαντάς, αλλά είμαι σε μια σχέση, δεν έχω προχωρήσει. Μπορεί και να γίνει ο γάμος, αλλά θα βγω να το πω την ώρα που θα γίνει. Πολλές φορές φαινόμουν σαν απεγνωσμένη που παρακαλάει τον άλλον να την παντρευτεί. Τις ξαναδιάβαζα τις συνεντεύξεις μου και το σκεφτόμουν αυτό»

Για το επεισόδιο με την υπεύθυνη εκπομπής και την αποχώρηση της στις αρχές της σεζόν: «Καμιά φορά κάτι που έχει γίνει διαφέρει πολύ από αυτό που γράφεται. Θέλω να σου πω ότι τέλος καλό, όλα καλά. Στην αρχή είναι λογικό να υπάρχουν μερικές διαφωνίες, κάποιες εντάσεις. Μπορεί να έχω φταίξει εγώ, μπορεί και κάποιοι άλλοι. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά λύθηκαν και έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Alpha. Είμαι πολύ ευγνώμων στο συγκεκριμένο κανάλι, γιατί με έχει στηρίξει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια. Νιώθω ότι είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου».

Για το «Δέστε τους»: «Με τον Μουτσινά και την Ηλιάκη πέρασα τέσσερα χρόνια καταπληκτικά, αλλά αυτό τελείωσε. Τους αγαπώ πάρα πολύ, γέλαγα πάρα πολύ μαζί τους, ίσως μελλοντικά με κάποιον από τους δυο να ξανασυνεργαζόμουν. Με τον Νίκο θέλω πάρα πολύ να συνεργαστώ ξανά, γιατί είναι και ο λόγος που είμαι στον Alpha. Εγώ δεν ξεχνάω τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει. Εγώ τότε ήμουν στην “πεντάδα” του Mega και μάλιστα είχα φύγει από μία αποτυχία. Τότε μου είχαν πει στο Mega “λυπούμαστε, εμείς δεν έχουμε να σε κάνουμε κάτι”. Και τότε είχα πάρει τον Μουτσινά τηλέφωνο και του είχα πει “Νίκο, έχω ανάγκη από δουλειά. Πάρε με και σαν δημοσιογράφο”. Ήταν μια περίοδος που ήμουν δύσκολα οικονομικά, δεν με ένοιαζε που είχα ήδη βγει μπροστά από την κάμερα. Ήθελα να έχω τα χρήματα μου και να δουλεύω. Και ο Νίκος μού είπε “Εγώ σε πιστεύω και σε θέλω για μπροστά“».

Για την περεξήγηση της με τη Μαρία Ηλιάκη: «Όταν μια συνεργασία λήγει -ξέραμε όλοι ότι αυτό θα λήξει, εγώ είχα ήδη υπογράψει με το κανάλι, ξέραμε ήδη ότι ο Νίκος θα φύγει, η Μαρία ήταν σε συζητήσεις- είναι λογικό να υπάρξουν εντάσεις. Ίσως να έφταιγα και εγώ σε κάποια πράγματα. Όλα καλά όμως. Την έχω μες στην καρδιά μου, αλλά τότε με πείραξε ότι δεν με είχε καλέσει στα γενέθλιά της. Πολλές φορές και τις επαγγελματικές και φιλικές μου σχέσεις, τις βλέπω όλες σαν γκομενικές. Μπορεί στονAlpha να μου πουν κάτι και να κάνω να τους μιλήσω μια εβδομάδα. Το κάνω και με τις φίλες μου, το κρατάω λίγο».

Για τη γνώμη που έχουν οι γονείς της για την πορεία της: «Τα πάντα τους αρέσουν! Θεωρούν ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ, κυνήγησα πολύ τα όνειρά μου, έχω δουλέψει για αυτά... Δεν ξέρω αν είμαι ταλαντούχα, πιθανόν και να είμαι ατάλαντη. Το πιστεύω αυτό κιόλας, αλήθεια σου λέω. Σε αυτή τη δουλειά, το να είσαι παρουσιαστής δεν σημαίνει ότι έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Δεν είσαι ηθοποιός, δεν είσαι ερμηνευτής. Αλλά δουλεύεις σκληρά. Εγώ έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι, για αυτό το λίγο που έχω κάνει, για αυτό το βηματάκι. Και οι γονείς μου είναι περήφανοι για αυτό».