Μελέτη: Θα βγάλει σε dvd το πορνό που γύρισε! (vds)

22.12.2014
Καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή ήταν το πρωί της Δευτέρας (22/12) η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε κυρίως για τη νέα της εκπομπή, Hashtag και το ντόρο που προκαλούν κάθε φορά τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται.

Μάλιστα ο Σεφερλής σχολίασε για το πορνό που σκηνοθέτησε και προκάλεσε ντόρο, πως θα πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, αρκεί να τον σκηνοθετούσε η Μελέτη! Μάλιστα, εκείνη αποκάλυψε – κάνοντας πλάκα – ότι πρόκειται να βγάλει σε dvd την ταινία πορνό που σκηνοθέτησε. «Θα βγάλω το 2ο μέρος σε dvd με κυριακάτικη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, οι τόνοι από πλευράς της ανέβηκαν όταν αναφέρθηκε στο τελευταίο θέμα της εκπομπής της, το gossip, και το «κράξιμο» που της έριξαν κυρίως μέσα από τα social media.

«Όταν υπάρχει αδικία σε όσα έχουν ακουστεί μου πατάει τρελό κάλο. Να σου πω ένα εξαιρετικά απλό παράδειγμα. Ξεκινάει το hashtag που έχει θέμα το gossip. Γράφει μία στο Twitter "μας μιλάει για gossip η Μελέτη που έχει αναδειχθεί από αυτό;". Κάτσε κούκλα, έχει ξεκινήσει ένα λεπτό η εκπομπή, που ξέρεις αν θα κράξω τον εαυτό μου; Που τον έκραξα. Περίμενε να δεις τι θα γίνει και πως θα πάει και μετά κάνε την κριτική σου» δήλωσε έξαλλη. Και πρόσθεσε: «Αν δεν σου πει για gossip η Ελεονώρα που έχει κάνει 8 χρόνια, ποιος θα σου πει».