Σπυροπούλου: Σπάει τη σιωπή της & μιλά για το όργιο φημών

22.12.2014
Την περασμένη εβδομάδα η ιστορία με την Κων/να Σπυροπούλου, και αν την κόβουν ή όχι από τον Alpha και τι τελικά έπαιξε με την αφεντιά της, μάς απασχόλησε τα μάλα.

Πολλά γράφτηκαν, ακόμη περισσότερα ακούστηκαν, όμως, η μικρή ξναθιά παρουσιάστρια ήταν η μόνη που παρέμεινε σιωπηλή. Αλλά να που ήρθε η ώρα και η στιγμή και η Σπυροπούλου «έσπασε» τη σιωπή της.

Το πρωί του Σαββάτου (20/12) στην εκπομπή της είχε καλεσμένο τον Χρήστο Νέζο κι έτσι του ανταπέδωσε την τιμή που της έκανε, δίνοντας με τη σειρά της μία μίνι συνέντευξη στην κάμερα του Mega με ΜΙΑ. Κι εννοείται ότι αναφέρθηκε στο θρίλερ των προηγούμενων ημερών.

«Δεν είμαι αναίσθητη, όλοι έχουμε συναισθήματα, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με αγγίζει και τίποτα», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Εφτά το πρωί με έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι. Εσύ τι θα πάθαινες αν σου έλεγαν δεν έχεις δουλειά αύριο; Σοκ! Με αυτή τη δουλειά δοκιμάζω τα όριά μου, έτσι νιώθω».

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν πιο ψύχραιμος: «Τι να πω; Γέλασα! Με τόσα που γράφονται δεν εκνευρίζομαι πια, γελάω!», ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος τόνισε πως είναι... συνηθισμένος σε αυτά.