Τι τρέμει η Ελένη & πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

15.12.2014
Πριν λίγες μέρες, είχε προκαλέσει εντύπωση η πληροφορία που ήθελε την Ελένη Μενεγάκη να πέρασε με τον Ματέο Παντζόπουλο την πόρτα της ΓΑΔΑ και να ανέβηκε στον όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τις επόμενες μέρες ακούστηκε ότι η Ελένη πήγε για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά της θέματα και ανέβηκε στην Δίωξη, προκειμένου να δει από κοντά τον διευθυντή Μανόλη Σφακιανάκη, τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια.

Έλα, όμως που δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού δίνει μία διαφορετική εξήγηση στην ιστορία, αποκαλύπτοντας ότι η Ελένη τον τελευταίο καιρό ζει έναν... εφιάλτη! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια θεωρεί ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι την έχουν χακάρει!!! Και μόνο στην ιδέα αυτή, η Ελένη τρέμει ότι μπορεί να βγουν στη δημοσιότητα κυρίως οικογενειακές της στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες, όταν η Μενεγάκη έχασε το tablet της, που είχε αποθηκεύσει σε αυτό προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο και σημαντικά έγγραφα. Και μπορεί το tablet να είναι και πάλι στα χέρια της, όμως, εκείνη είναι σίγουρη ότι έχει πέσει θύμα χάκερ!

Γι αυτό το λόγο βρέθηκε στη Δίωξη, ζητώντας τη βοήθεια τους. Εξάλλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό που την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της είναι και η ιδέα ότι μπορεί να την εκβιάσουν στο άμεσο μέλλον. Οι άνθρωποι της Δίωξης την καθησύχασαν, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να ανησυχεί.

Πηγή: περιοδικό Yes