Μεγάλη ανατροπή: Η Σπυροπούλου παραμένει στον Alpha!

15.12.2014
Μία ολόκληρη μέρα πήρε στον Alpha για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν από το μεσημέρι της Κυριακής (14/12) ότι απομακρύνεται από το κανάλι. Και μάλιστα με εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά, που ήρθε από την Αμερική, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες!

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, όπως τουλάχιστον έρχεται η πληροφόρηση από την Κάντζα. Επίσημη ανακοίνωση, όπως φαίνεται, δε θα βγει από το κανάλι, αφού θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσής της και η Σπυροπούλου θα εμφανιστεί κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Και μπορεί από το κανάλι να λένε αυτό (και κατά ένα περίεργο λόγο τους πήρε... μία μέρα), όμως, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ακούγεται έντονα ότι υπάρχει θέμα με τη Σπυροπούλου. Μάλιστα, κάποιοι λένε πώς πράγματι υπήρχε εντολή από τον πρόεδρο του σταθμού για την απομάκρυνσή της, όμως, τελευταία στιγμή και γι άγνωστο λόγο έγινε ανάκληση αυτής!

Οπότε, μένουμε σε αυτό και περιμένουμε να δούμε την Κων/να το σαββατοκύριακο. Πάντως, να επισημάνουμε ότι όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη μικρή ξανθιά παρουσιάστρια, αλλά και με στελέχη του καναλιού, δεν τα κατάφεραν, αφού είχαν κλειστά τα τηλέφωνα!!!