Σε παραλήρημα η Μελέτη, επειδή την "έκραξαν" για το πορνό

12.12.2014
Πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία, από τα γυρίσματα επεισοδίου του Hashtag που θα έχει ως θέμα τις ταινίες πορνό.

Και στην επίμαχη φωτογραφία η παρουσιάστρια τράβαγε πλάνο τον πρωταγωνιστή να κάνει στοματικό σεξ στην παρτενέρ του. Κι έγινε ο κακός χαμός με followers που την "έκραξαν". Αλλά η Μελέτη δεν πτοήθηκε, διότι το κράξιμο είναι η καλύτερη διαφήμιση για την εκπομπή της, που δεν τη βλέπει κανείς.

Και την επόμενη μέρα κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πορνό ταινίας. Και συνεχίστηκαν τα αρνητικά σχόλια από τον κόσμο, κυρίως από τις γυναίκες. Και μάντεψε... η Ελεονώρα έγινε έξαλλη! Τα "πήρε" άσχημα σου λέει, που της τα "έχωσαν" κι έπαθε... παραλήρημα! Και με ένα μακροσκελές κείμενο στο προσωπικό της blog έγραψε τα απίστευτα: για γέρους που δεν θα πήγαινε, αλλά θα πήγαινε με γυναίκες, για το live πορνό που έχει δει με σύντροφό της και άλλα πολλά.

Ιδού μια μικρή γεύση:

«Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φανατσία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναία, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πορνό sites φέρνει την ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που «ψαχουλεύουν» τις τσόντες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς σοκάρεται κι οταν κλικάρει τα αγαπημένα του πορνό βίντεο, που ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν... "άσεμνη" τη φωτό έως και "προσβλητική", κυρίως γυναίκες για να είμαι ειλικρινής. Οι άντρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. Γι' αυτό τους αγαπώ» έγραψε -μεταξύ άλλων- η γνωστή παρουσιάστρια, για τον «θόρυβο» που προκλήθηκε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει: «Έχω ξαναδεί πορνό και live, με έναν τον σύντροφο μου, σε live sex theater, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω. Πορνό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει. [...] Βλέπω πορνό, και εμπνεύομαι ανανεώνοντας την ερωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί. Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα -αν είχα την επιλογή- να πάω με μία όμορφη γυναίκα».