Καινούργιου: Έσταξε "φαρμάκι" για χωρισμό Σαμαρά - Φουρέιρα

11.12.2014
"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" και η Κατερίνα Καινούργιου - χωρίς να είμαστε στο μυαλό της - πρέπει να ένιωσε κάπως έτσι με τον χωρισμό του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα και τις απίστευτες φήμες που τον συνοδεύουν.

Ο χωρισμός του ζεύγους και η φημολογία που κυκλοφορεί περί απιστίας και άλλων χαριτωμένων έχουν γίνει θέμα συζήτησης και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ετσι, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος και από το "Ολα Παίζουν", που - ω τι σύμπτωση - είναι και η Καινούργιου, η πρώην σύντροφος του Σαμαρά.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν εκνευρισμένη με εκείνους που δημοσίως μιλάνε για "κέρατο", χωρίς να γνωρίζουν αν πράγματι ισχύει το σενάριο, ο Γιώργος Λιανός έριχνε τις "φυτιλιές" του, η Αλέκα Καμηλά απλά παρακολουθούσε και η Κατερίνα είπε να τοποθετηθεί!!! Και είναι αλήθεια ότι περιμέναμε με αγωνία την τοποθέτηση της, αφού δεν το κρύβουμε όταν μάθαμε τα περί χωρισμού, πήγε και σε εκείνη το μυαλό μας.

Έτσι, η Καινούργιου σε ήπιους τόνους, όμορφα και ωραία, "έσταξε" το φαρμάκι της με τρόπο που αν είσαι πρώην, τής βγάζεις το καπέλο! Η πρώην σύντροφος, λοιπόν, του Σαμαρά εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. «Η Φουρέιρα είχε χωρίσει από τον Σαμαρά ή κεράτωσε τον Σαμαρά και πήγε με τον άλλον;» ρώτησε....