Γερμανού: Μιλά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό της μέλλον

01.10.2014
Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού και την τύχη της εκπομπής της στον ΑΝΤ1.

Τα σενάρια και τα «αποκλειστικά» δίνουν και παίρνουν κι αν είσαι φαν της παρουσιάστριας, έχεις πάθει σύγχυση και δεν ξέρεις σε ποια συχνότητα θα την πετύχεις φέτος. Και θα την πετύχεις και καθόλου; Όλες αυτές τις μέρες, η Γερμανού τηρούσε σιγή ιχθύος, αλλά τώρα για πρώτη φορά μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα για το θέμα.

«Δεν μπορώ να κάνω κάποια αποκάλυψη, σε λίγες μέρες όμως θα είμαι σε θέση. Έχω συμβόλαιο ακόμα με τον ΑΝΤ1, αλλά κάνω συζητήσεις, που δεν έχουν καταλήξει. Δεν έχουν γίνει τα τελικά ραντεβού», είπε στην κάμερα του Happy day.

Και πρόσθεσε: «Είμαι δεσμευμένη ακόμα με τον Ant1. Oι σχέσεις μας είναι άριστες. Τόσο εγώ όσο και ο Ant1 δεν επιθυμούσα τη συνέχιση της εκπομπής, μιλάω για την εκπομπή η Γερμανού ξανάρχεται, τουλάχιστον έτσι που την είδατε εσείς και έτσι που φτιαχνότανε. Δε ρίχνω καμία ευθύνη στο κανάλι, αλλά όφειλα εγώ προσωπικά σα Ναταλία να δούλευα περισσότερο για να βγαίνει όπως θέλω»!