Σάρωσε η Ελένη στην πρεμιέρα - Καταποντισμός για Τατιάνα

30.09.2014
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη έγινε και τη Δευτέρα (29/9) είχαμε την πρώτη μάχη με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Και φευ για τη δεύτερη τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, όχι όμως και αποθαρρυντικά. Άλλωστε, η Μενεγάκη είχε πρεμιέρα και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση και τόσες πρεμιέρες στην πλάτη της, ο κόσμος τη φετινή την περίμενε με μεγάλη αγωνία. Και λαχτάρα. Και ας είναι καλά ο... Γιάννης Λατσιος.

Το Λενιώ όλες τις προηγούμενες μέρες έπαιξε πολύ με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της. ενώ η κίνηση της να τον «αδειάσει» στο twitter συσπείρωσε το κοινό της. Και μαζικά κάθισαν να δουν την πονεμένη ζωντοχήρα που της κάνει τη ζωή δύσκολη ο πρώην σύζυγος. Βέβαια, κάθισαν (μαζί κι εμείς) από περιέργεια να δούνε, αν θα πει κάτι για τον Λάτσιο.

Κι επειδή η Ελένη είναι γάτα με πέταλα, φρόντισε να πετάει τις μικρές της σπόντες και τα «καρφιά» σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, τσιτσιρίζοντας το περίεργο κοινό της. Βέβαια, εκτός από την Ελένη υπήρχε και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το θάνατο του πατέρα της, το καλοκαίρι, αλλά και η εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Όλα αυτά, λοιπόν, συν ότι πρόκειται για τη Μενεγάκη, που χρόνια τώρα έχει το πιστό κοινό της, εκτόξευσαν τα νούμερα της πρεμιέρας στο 22,7% στο γενικό σύνολο και στο 32,3% στα νεανικά κοινά.

Και άφησε την Τατιάνα, που έφερε στο πλατό μέχρι και το μοντέλο που πάσχει με βαμπιρισμό, να παλεύει με τη βάση. Η εκπομπή της ΜΙΑ, έκλεισε μόλις με 10,3 στο γενικό και 8,1% στα νεανικά. Βέβαια, όπως είπαμε είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα και πανικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Τατιάνα θα πρέπει να προβληματιστεί λίγο με τα νεανικά κοινά, διότι η διαφορά με την Ελένη είναι τεράστια.

Να ναι η νεολαία τόσο περίεργη για τα οικογενειακά δράματα της Ελένης ή μήπως την αφήνουν αδιάφορη τα... δράματα που φέρνει η Στεφανίδου στο πλατό της;