Ο αλλιώτικος γάμος του Μπογδάνου (pics)

30.09.2014
Του... Ησαΐα χόρευε ήταν το σαββατοκύριακο που μάς πέρασε, αφού είχαμε γάμους και χαρές εντός κι εκτός Ελλάδας.

Κι αν στα εξωτερικά όλοι ασχολούνται με το γάμο του Τζορτζ του Κλούνεϊ, εδώ στο Ελλάντα έχουμε το γάμο του Κων/νου Μπογδάνου να ασχοληθούμε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ παντρεύτηκε σε διάστημα ολίγων μηνών για δεύτερη φορά την αγαπημένη του, Τζίνα Μοσχολιού.

Το ζευγάρι τούτη τη φορά έκανε το θρησκευτικό γάμο, το απόγευμα της Κυριακής (28/9) στον Άγιο Ανδρέα στην πλατεία Αμερικής, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Και Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο κάπου πήρε το μάτι μας. Και μπορεί ο Μπογδάνος και η σύντροφός του βεβαίως βεβαίως, που μετά τον πολιτικό είχε γίνει έξαλλη με τα δημοσιεύματα για το γάμο τους, να λένε ότι απεχθάνονται τη δημοσιότητα και γενικότερα το μπαντιρντί της showbiz, όμως, στο γάμο τους ήταν εκεί.

Και απαθανάτισαν το ζεύγος σε καυτά φιλιά γεμάτο πάθος, που τύφλα να έχουν μπροστά τους εκείνα που μοίρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός στο γάμο τους, πριν λίγα χρόνια και είχαν γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Ωστόσο, στο γάμο του Μπογδάνου δεν έμειναν ασχολίαστα τα all star παπούτσια του γαμπρού, που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ και πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι κοιμάται και με αυτά!

Αλλά και η νύφη, όμως, έκανε ξεχωριστή εμφάνιση και η μαύρη κορδέλα στο νυφικό με τα μαύρα φλατ παπούτσια «έκλεψαν την παράσταση από τα all starακια του Μπογδάνου.