Λιάγκας: Επίθεση στη Μανωλίδου για τα παιδιά της

19.09.2014
Εντάξει, οι κοντρες πουλάνε, ο Γιώργος ο Λιάγκας αυτό το ξέρει καλά και η συνεργασία του με την Ευγενία Μανωλίδου σε γνωστό ραδιόφωνο της πόλης, λόγω του... βεβαρημένου παρελθόντος τους, προσφέρεται για πολλές... κόντρες!

Ντόρος να γίνεται. Αλλά σε μία από τις on air διαφωνίες του, ο Λιάγκας ξεπέρασε τα όρια της ευγένειας κι έγινε σχεδόν αγενής με τη συμπαρουσιάστρια του και κυρίως τα παιδιά της! Οι δυο τους, που λες, συζητούσαν για το πώς πρέπει οι γονείς να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους και κατά πόσο είναι σωστό να τα τιμωρούν.

«Δεν θέλω να βάζω τα παιδιά μου τιμωρία, αλλά να τους μιλάω μέχρι να καταλάβουν πως αυτό που έκαναν δεν ήταν σωστό», είπε ο Λιάγκας για το θέμα. Αλλά η Μανωλίδου είχε αντίθετη άποψη.

«Όχι, η τιμωρία βοηθάει το παιδί να καταλάβει ότι υπάρχουν όρια», είπε αλλά του Λιάγκα δεν του άλλαζες γνώμη, που υπσοστήριξε ότι η ελληνική ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, "Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο" είναι η χειρότερη ταινία, γιατί δίνει λάθος μηνύματα λόγω του ξύλου.!!! Ω Θεέ μου.

Η Μανωλίδου τού εξήγησε (τι το ήθελε και αυτή;) ότι "το βλέπεις Σάββατο βράδυ και περνάς καλά" και τού εκτόξευσε ένα..."Είσαι συντηρητικός»!!! Μα λένε τέτοια πράγματα στον Λιάγκα; Τού γύρισε το μάτι και φευ, η μπαλα πήρε και τα παιδιά της Μανωλίδου! "Θα πει η Μανωλίδου εμένα συντηρητικό που τα παιδιά της προχωράνε με στρατιωτικό βήμα μέσα στο σπίτι» σχολίασε.

Αλλά και της Μανωλίδου το αυτί δεν ίδρωσε, τονίζοντας ότι ξέρει πως παιδιά που έχουν διαπρέψει και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχουν περάσει από τέτοια εκπαίδευση στο σπίτι τους για να μάθουν να είναι σωστοί και τι πρέπει να κάνουν στην ζωή τους!