«Φουντώνει» η κόντρα Τσιμιτσέλη - Λιάγκα

11.04.2014
Και ναι, είμαστε μπροστά σε μία νέα τηλεοπτική κόντρα, με πρωταγωνιστή again τον Γιώργο Λιάγκα. Μόνο που τώρα, ο παρουσιαστής στη λίστα με τους... οχτρούς πρόσθεσε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Και αιτία για την κόντρα τους στάθηκε ο χαρακτηρισμός «απαράδεκτο» του Λιάγκα για το «Κάτω Παρτάλι».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό My TV, ξέσπασε κατά του παρουσιαστή για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τη σειρά, που σκίζει σε νούμερα.


«Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει το σίριαλ, το σέβομαι. Το να μου πει ότι είναι απαράδεκτο δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό το "απαράδεκτο" που είπα για τον Λιάγκα πήγαινε. Δεν μπορείς να λες ένα σίριαλ απαράδεκτο, δε γίνεται. Είσαι δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο από όλο τον κόσμο. Αν βγεις σε μια εκπομπή και πεις αυτό που σκέφτεσαι και αλήθεια να είναι, την άλλη μέρα πιθανώς θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο. Είναι κάποια πράγματα που απλά δεν τα λες. Δε γίνεται να είσαι σε μια εξαιρετική δουλειά, όπως το "The Voice", που κάνει και τρελά νούμερα τηλεθέασης και να λες πως είναι απαράδεκτη η σειρά του αντίπαλου καναλιού. Και έχω την εντύπωση ότι και ο Γιώργος κατάλαβε ότι δεν ήταν τόσο σωστό ως διατύπωση. Εγώ το σέβομαι ότι δεν του αρέσει, αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω όλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιμιτσέλης.

Κι εννοείται ότι ο Λιάγκας δεν το άφησε αναπάντητο. «Δεν είπα ποτέ ότι το σίριαλ είναι απαράδεκτο. Είπα για την δική μου γνώμη την υποκειμενική, είναι πολύ καλό, κάνει νούμερα, αλλά για εμένα είναι απαράδεκτο. Εμένα δεν μου αρέσει! Από πότε πρέπει να συμφωνούμε και να μην λέμε την άποψή μας στην Ελλάδα;»

Και στη συνέχεια τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που διαστρέβλωσαν(;) τα λεγόμενα του:

«Δεν φταίει ο Τσιμιτσέλης. Φταίει ο τρόπος που κάποιοι κάνουν τη δημοσιογραφία, και της έχουν βγάλει τα μάτια. Γιατί μπορείς να πεις το πιο σκληρό και ακραίο πράγμα, αλλά να είσαι ειλικρινής και να στηρίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα! Να πάψουμε να έχουμε γνώμη στην Ελλάδα επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα διαστρεβλώνουν τα πράγματα και δεν λένε την αλήθεια όπως είναι; Κρίμα και για τον Γιάννη που την “έφαγε”!»

Βέβαια, τι διαστρέβλωση μπορεί να γίνει στο... απαράδεκτο που είχε πει, μόνο αυτός το ξέρει.