Σκορδά - Λιάγκας: «Σφάχτηκαν» για τα μάτια της Παπαθωμά

11.04.2014
«Φωτιές» άναψε η Θεοφανία Παπαθωμά, όχι μόνο στο Just the 2 of us και στον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και στο Πρω1νο του ΑΝΤ1.

Γιατί βλέπεις, ήρθε το ζεύγος Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας και «σφάχτηκαν» on air για τα μάτια της σέξι ηθοποιού. Αιτία στάθηκε η επιστολή/ξέσπασμα της Παπαθωμά στο Facebook όπου τα «έχωσε» άγρια σε Just the 2 of us και Πέτρο Κωστόπουλου.

Η Φαίη, που λες, ήταν της άποψης ότι το Mega δεν προστάτεψε την ηθοποιό. Τα άκουσε αυτά ο Λιάγκας (και ω τι σουπρίς τρελή) υπερασπίστηκε το πρώην κανάλι του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα έχωσε χοντρά στη Φαίη.

«Συγγνώμη Φαίη μου, αλλά είσαι αλλού ντ' αλλού. Άλλα λέω, επί άλλων κάνεις κριτική. Με συγχωρείς που στη λέω έτσι. Ας μην πήγαινε, αν ήξερε ότι δεν έχει καλή φωνή» μάλωσε τη σύζυγο.

Και συνέχισε με την Παπαθωμά, λέγοντας ότι έπρεπε να πάει στην πρωινή εκπομπή του Mega και να τα «χώσει» εκεί, και όχι μέσω facebook. Κι έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση της Κωνσταντίνας, που συμμετείχε στο Dancing with the Stars και πήγε στο Πρωινό!