«Ψήνονται» μεγάλοι έρωτες στο Dancing;

23.10.2013
Το προέβλεψε και το είπε κιόλας η Φαίη Σκορδά και να δεις που θα βγει αληθινή. Στον τέταρτο κύκλο του Dancing with the stars, θα ζήσουμε δύο... μεγάλους έρωτες!

Έντονος ερωτισμός, σου λέει, ότι υπάρχει ανάμεσα σε δύο ζευγάρια κι αν λίγο σου κόβει το μάτι, το καταλαβαίνεις με τη μία. Δύο «μαθητές», ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Σάκης Αρσενίου δείχνουν γοητευμένοι από τις δασκάλες τους, Άννα Πολύζου και Νικολέτα Μαυρίδη, αντίστοιχα.

Το πρώτο ζευγάρι, Μουρούτσος και Πολύζου, δηλαδή, έσταζαν μέλι ο ένας για τον άλλο, με την χορογράφο μάλιστα να βρίσκει γοητευτικό τον χρυσό Ολυμπιονίκη. Που είναι και φρεσκοχωρισμένος, βεβαίως βεβαίως. Όχι, ότι και εκείνος δε νιώθει γοητευμένος από την δασκάλα του και για να μην την... στενοχωρεί, είναι υπόδειγμα μαθητή.

Ο Αρσενίου πάλι, «έπαθε» πλάκα με την ομορφιά της Μαυρίδη και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του. Μάλιστα, στη διάρκεια της χορογραφίας τους ήτο τόσο έντονος ο ερωτισμός ανάμεσα τους, που δεν έμεινε ασχολίαστος από την επιτροπή, που κάτι τέτοια τα πιάνει στον αέρα.

Βρε λέτε, να ζήσουμε όντως έρωτες μέσα στο show;

Πηγή: Μελέτησε το