Ζέτα: Όταν φεύγει το συναίσθημα, «πέφτει» το χρήμα

23.10.2013
Στο Dancing with the stars και στην Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια ως καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Και τα όσα σχολίασε, αδιάφορα δεν πέρασαν. Εντάξει, για τη διάδοχο της, δεν είπε και τίποτε το ουσιαστικό, διότι δεν της αρέσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά! .


«Δεν μ’ αρέσει να ρίχνω λάδι στη φωτιά και, όταν ένα πράγμα κλείνει και πάει σε άλλα χέρια, είναι καλό να μένει η προσοχή εκεί. Δεν θέλω να προκαλώ καταστάσεις», είπε η Ζέτα, αν και στη συνέχεια την έριξε την σπόντα της. «Για να πάρει κάποιος θέση, πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος, να θέλει και να είναι κατάλληλες οι συνθήκες»!

Ωστόσο, αλλού είναι η αποκάλυψη και το ζουμί της ιστορίας. Η Μακρυπούλια προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που δεν είναι φέτος στο Dancing, κι επειδή κάτι καταλαβαίνουμε κι εμείς, το πιάσαμε το «καρφί» για την αμοιβή και το χρήμα, που αν κι ευθέως δεν το παραδέχτηκε, έπαιξε το ρόλο του στο να μην τα βρει με τον ΑΝΤ1.

«Παύω να λειτουργώ με το συναίσθημα και λειτουργώ με βάση το χρήμα μόνο όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαθεί το συναίσθημα από την άλλη πλευρά», είπε και υποθέτουμε ότι το συναίσθημα χάθηκε από τους... Others; Κι έτσι, το χρήμα έπαιξε το ρόλο του;

Γιατί, η Ζέτα μάς το είπε, το DWTS ήτο μεγάλη αγάπη για κείνη, αλλά να πού ήρθε στη ζωή της και ο έρωτας, δηλαδή το θέατρο. «Ήταν μία μεγάλη αγάπη το “Dancing” και έπρεπε να διαλέξω. Φέτος, επειδή είδα μία ανασφάλεια με τον χρόνο, για το αν θα προλάβουμε, δεν ήθελα να δημιουργήσω στο κανάλι και σε εμένα αυτή την ανασφάλεια. Γιατί αυτό που θα κάνω στο θέατρο “Παλλάς” είναι έρωτας και εγώ, όταν είμαι ερωτευμένη, θέλω να είμαι εκεί»!