Λιάγκας: Απαντά αν είναι έγκυος η Φαίη

18.10.2013
Αυτή η τηλεοπτική εβδομάδα κύλησε με την αγωνία και το μυστήριο αν η Φαίη η Σκορδά είναι έγκυος. Δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια είναι στον τρίτο μήνα,

αλλά το ζευγάρι όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει, αλλά φέρεται να είναι κι έξαλλο με το δημοσίευμα. Και στο... σήριαλ αυτό έρχεται να απαντήσει (λέμε τώρα) ο Γιώργος ο Λιάγκας.

«Όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να τα κρύψει κάποιος. Είναι κάτι ευχάριστο και θα το δείτε και θα ανακοινωθεί», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο «Πυθία» Λιάγκας, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήθελαν δεύτερο παιδί.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες όπου η Φαίη φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα, ο σύζυγος είπε πώς την βλέπει πιο αδύνατη από ποτέ. «Αν κάποιος θα μπορούσε να ήταν έγκυος... είμαι εγώ!» είπε γελώντας ο «Πυθία» Λιάγκας.

Πάντως, αναφέρθηκε και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, λέγοντας ότι... «Αυτά τα δημοσιεύματα είναι λίγο δημοσιογραφικά φάουλ για μένα». Και συμπλήρωσε ότι δεν έχει μιλήσει με τον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ, τη στιγμή που εκείνος ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, υποστήριξε ότι έχει στείλει μήνυμα στο ζευγάρι.