Γερμανού: Πρεμιέρα με τον αγαπημένο της

17.10.2013
Αν και στην αρχή είχε ακουστεί ότι η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1 θα είχε καλεσμένο τον Γιώργο Μαζωνάκη, η ίδια έσπευσε να το διαψεύσει.

Μάλιστα, μάς ενημέρωσε με ένα χαμόγελο ναααα, ότι ο καλεσμένος θα είναι έκπληξη. Και κρατήσου, μόλις διέρρευσε το όνομα του και τι να σου πω, μιλάμε για τρελή έκπληξη από Ναταλία. Κι αυτό, διότι στην πρεμιέρα θα έχει τον αγαπημένο της, Μάνο Ιωάννου.

Αν η Γερμανού όλα αυτά τα χρόνια δεν μάς είχε συνηθίσει να βλέπουμε στις εκπομπές της νυν και πρώην αγαπημένους της σε μία... οικογενειακή υπόθεση, ένα πράγμα, θα μιλούσαμε για πραγματική έκπληξη. Αλλά τώρα; Αν και μάς κάνει εντύπωση που δεν... κρατήθηκε και τον φέρνει στην εκπομπή της με το «καλημέρα».

Βέβαια, ο 25χρονος αγαπημένος της δεν θα είναι ο μοναδικός καλεσμένος, αλλά θα φέρει στο στούντιο όλο το θίασο της παράστασης, «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Ωστόσο, η Γερμανού λέει ότι η νέα της εκπομπή δεν θα είναι μία γλυκανάλατη συνέντευξη, που θα «χαϊδεύει» τον καλεσμένο, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, στο τρέιλερ έδειχνε καρφιά και βασανιστήρια και είμαστε πια περίεργοι να δούμε πώς θα... βασανίσει έναν ολόκληρο θίασο.

Εκτός κι αν τούς βάλει να κάνουν... στριπτίζ στην εκπομπή. Τι να πεις. Παρασκευή, κοντή γιορτή....