Λαμπίρη: Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά

17.10.2013
Θερμοκρασίες Νευροκοπίου στην καρδιά του χειμώνα θυμίζουν πλέον τα νούμερα της Χριστίνας Λαμπίρη.

Και μπορεί η εκπομπή της να λέγεται Excellent, όμως, μέχρι στιγμής, η AGB μόνο... άριστα δεν της βάζει. Βρε ούτε καν... μετεξεταστέα για την επόμενη χρονιά δεν την αφήνει. Στον τόπο την βλέπουμε να μένει, όπως καλή ώρα λέγαμε στο σχολείο.

Η εκπομπή της, με το ζόρι πιάνει το 5% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, ενώ στα νεανικά κοινά, άστα. Το 2% και το 3% πάνε κι έρχονται. Και, όπως καταλαβαίνεις, τα χαμηλά νούμερα φέρνουν κα τις ανάλογες γκρίνιες. Και όπως λέγεται εκεί στο Φάληρο είναι τα μάλα προβληματισμένοι με τις επιδόσεις του «αγαπημένου παιδιού» του Σταμάτη Μαλέλη, του οποίου άλλωστε ήταν επιλογή η Λαμπίρη.

Βέβαια, για να μην αδικούμε και την παρουσιάστρια, η οποία έχει μία αξιοθαύμαστη τηλεοπτική πορεία, με επιτυχίες στο ενεργητικό της, η ίδια το παλεύει πολύ. Και πολλές φορές έχει καλεσμένους που είναι έκπληξη, όπως η Ιωάννα Λίλη, που βγήκε στην τηλεόραση για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια.

Ωστόσο, μια συνέντευξη όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι, δεν φέρνει την... άνοιξη, ειδικά όταν απέναντι παίζουν Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και οι επαναλήψεις, βεβαίως βεβαίως.